Obavijesti

Sport

Komentari 57

Bjeličino čudo! Dinamo sada vrijedi više od cijelog HNL-a

Bjeličino čudo! Dinamo sada vrijedi više od cijelog HNL-a
1

Nenad Bjelica je apsolutni čudotvorac. Nevjerojatnim i predanim radom povećao je vrijednost gotovo svim igračima, a klub vrijedi 60 milijuna eura više u odnosu na ožujak...

VIDEO

Atletico Madrid, Barcelona, City... Želite Olma? Eh, sad ćete morati iskeširati više! Specijalizirani nogometni portal Transfermarkt je u petak objavio nove, osvježene cijene za igrače iz HNL-a, a i ovaj put je najviše na vrijednosti dobio Dinamo.

Pokretanje videa...

13:22

'Modri' su u rujnu vrijedili 107,3 milijuna eura, od danas im je vrijednost skočila na 136.95 milijuna eura! Sjajni ovosezonski nastupi, golovi u Ligi prvaka i nastupi za španjolsku nogometnu reprezentaciju utjecali su na vrijednost Danija Olma koji sada vrijedi 35 milijuna eura, odnosno poskupio je za pet milijuna eura. 

Istu cifru je Transfermarkt dodao i Bruni Petkoviću i Dominiku Livakoviću koji su u rujnu vrijedili osam milijuna eura, a sada su na 13. Riječ je o Dinamovom zlatnom trojcu i igračima na kojima će 'modri' masno zaraditi kad tad. Liviju i Petku se ne žuri, a Olmo bi uskoro mogao napustiti Maksimir. Na vrijednosti je dobio i novopečeni reprezentativac Dino Perić koji je vrijedio dva milijuna eura, a sad je na šest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Manchester City

Veliki skok doživjela je i Dinamova strijela Mislav Oršić! On je ove sezone u Ligi prvaka zabio četiri gola i bio je najbolji igrač hrvatskog prvaka u tome natjecanju. Zaista je nevjerojatan njegov napredak u ovih godinu dana, a to su shvatili i na Transfermarktu te ga sada cijene s 9.50 milijuna eura, dok je to prije tri mjeseca bilo šest milijuna eura manje. Arijan Ademi je na sedam milijuna eura, a Theophile Catherine vrijedi pet, a među skupljima je i Amer Gojak sa sedam milijuna eura.

Nenad Bjelica je apsolutni čudotvorac. Nevjerojatnim i predanim radom povećao je vrijednost gotovo svim igračima, a klub vrijedi 60 milijuna više u odnosu na ožujak. Sjajni trener pronašao je formulu za uspjeh, a igrači su ga samo slijedili i to je sve ispalo ovako. Klub je prezimio u Europi, došli su do grupne faze Lige prvaka i pokazali da se mogu boriti i s najjačima. Dinamu je toliko skočila cijena te sada vrijede gotovo isto kao Šahtar, više od Boce Juniors, Galatasaraya, CSKA-a...

Što se tiče ostalih klubova, Hajduk na Transfermarktu vrijedi 28 milijuna eura. Najvrjedniji je posuđeni igrač Filip Bradarić koji je na četiri milijuna eura, Mijo Caktaš je na 3.50, a Darko Nejašmić vrijedi dva milijuna eura.

Vrijednost Rijeke je 25.80 milijuna eura, a najviše vrijedi Antonio Čolak koji sada košta tri milijuna eura, a Franko Andrijašević, Jakov Puljić i Alexander Gorgon su na dva milijuna eura. 

U četvrtom najvećem hrvatskom klubu Osijeku je vrijednost skočila na 22.15 milijuna eura. Mirko Marić sada vrijedi četiri milijuna eura, Mile Škorić 1.80 milijuna eura, a Kleinheisler 1.70 milijuna eura.

Zahvaljujući Dinamo je porasla i vrijednost Prve HNL koja sada vrijedi 272.30 milijuna eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu