Obavijesti

Sport

Komentari 42

Bob Sapp bio na roštilju: Ja ću jednu platu. Dečki, što ćete vi?

Bob Sapp bio na roštilju: Ja ću jednu platu. Dečki, što ćete vi?
2

Bob je, naime, slistio cijelu jednu našu platu (to vam je 850 grama mesa, plus dvije lepinje, plus porcija šampinjona i porcija pomfrita) te je načeo drugu, piše stranica Chevo's Grilla

VIDEO

Popularni američki MMA i bivši K-1 borac Bob Sapp oduševio je svojim posjetom Hrvatskoj u sklopu manifestacije Munja Fighting Championship - MFC. Sapp se ovaj put neće boriti, ali nije dozvolio da njegov posjet prođe nezapaženo.

Naime, Sapp je nakon druženja s manekenkom Lumbar posjetio novozagrebačko naselje Zapruđe, ali ne kako bi išao trenirati u dvoranu Core Gyma nego da bi se najeo u Chevo'su.

'Zvijer' je, prema svemu sudeći, zadovoljna izašla iz restorana. Grdosija od 170 kilograma je sama slistila platu i sve što ide uz nju.

- Kao što ste već vidjeli po medijima ovih dana, legenda MMA-a je posjetila Zapruđe i došla, naravno, na klopu u najbolji restoran u Novom Zagrebu. Nismo imali pojma da dolazi, pa je sreća da smo imali dovoljno mesa - Bob je, naime, slistio cijelu jednu našu platu (to vam je 850 grama mesa, plus dvije lepinje, plus porcija šampinjona i porcija pomfrita) te je načeo drugu, ali onda je posustao, pa nas je zamolio da mu ostatak spakiramo za van. Valjda se ovi u Westinu gdje je odsjeo neće ljutiti zbog mirisa ćevapa u predsjedničkom apartmanu :) - obavio je Chevo's Grill na svojoj stranici.

Gorostasni Amerikanac je, po dobrom starom običaju, skinuo majicu i spremno pozirao premda je vani ciča zima. 

- Legenda Bob Sapp nas je totalno oduševio svojom srdačnošću, neposrednošću i zafrkancijom, a posebno time što se unatoč snijegu i ovim niskim temperaturama skinuo kako bi pozirao ispred restorana.

Amerikanac je, zatim, gostovao na radiju Enter gdje je govorio o starom poznaniku Mirku Filipoviću.

- O, čovječe! U kontaktu smo cijelo vrijeme. Nedavno smo se sreli u ringu u Japanu i razgovarali kako smo već 20 godina poput braće. Ali braće koja se tuku non stop. Mislim, moj brat Cro Cop mi je pošteno razbio oko - našalio se Sapp pa rekao da mu se nijedna cura nije javila otkad je dobio batina od Mirka.

Rekao je i riječ, dvije o svojem stilu borbe.

- Moja tehnika je jednostavna - pritisnem suparnika na način da bude izvan sebe. Zamisli me kao pčelu ubojicu. A mogu i sjesti na protivnika - pobjeda samo takva.

Za kraj je nahvalio Mikea Tysona.

- Mike Tyson je moj najdraži boksač svih vremena. Još uvijek sam njegov fan iako je u mirovini. Ali znaš što, on nikad neće biti za mene u mirovini, još ga uvijek imam na Nintendu. I rasturam ga!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu