Obavijesti

Sport

Komentari 8

Boban: U Milanu postoje dvije strane! Ja u to nisam vjerovao

Boban: U Milanu postoje dvije strane! Ja u to nisam vjerovao
1

Problem je nastao kad je Gazidis pričao s Ralfom Rangnickom o mogućem preuzimanju momčadi kao trener, a ujedno i sportski direktor sljedeće sezone. Sve to bez Bobanovog znanja

VIDEO

Iako su 'rossoneri' u zadnje vrijeme podigli rezultate, naročito otkad je proigrao Ante Rebić, u upravi kluba stvari baš i ne štimaju.

Došlo je do raskola oko klupske strategije, a dok se na jednoj strani nalazi izvršni direktor Ivan Gazidis, na drugoj se nalaze druga dva čelnika kluba, bivši suigrači Zvonimir Boban i Paolo Maldini.

Problem je nastao kad je Gazidis pričao s Ralfom Rangnickom o mogućem preuzimanju momčadi kao trener, a ujedno i sportski direktor sljedeće sezone. Te razogovre vodio je bez znanja Maldinija i Bobana.

- Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama kao i razlici u strastvenosti oko kluba - započeo je Boban priču za Gazzettu dello Sport pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa tijekom trenutka kada momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam niti upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanov način.

A upitno je mogu li se dvije razdvojene strane uopće pomiriti:

- Onako kako ja to vidim, jedinstvo je dijeljenje i poštovanje. Treba nam takav pristup. Pričali smo s Gazidisom i podhitno nam treba sastanak s vlasništvom kluba. Oni moraju biti jasni oko budžeta i oko svojih ciljeva. Iako smo skresali plaće i dalje ne znamo s koliko novca raspolažemo za ljeto. Napravili smo što je od nas traženo. U šuštini, trebamo poštovati potrebe kluba i balansiranja financija dok vlasnici moraju poštovati to da ostave sportske rezultate onima koji predstavljaju povijest i vrijednosti velikog kluba.

Za kraj, prokomentirao je i ono što slijedi za Milan u sportskom smislu:

- Znamo da ne gledamo Milan koji smo gledali u naše vrijeme, no mora postojati neka prava ambicija zbog koje sanjaš. Moramo završiti sezonu i viditi gdje smo, no ovo je već sad drukčija momčad. Ne kažem da moramo osvojiti sljedeće sezone, ali morali bi se barem opasno boriti sa svakom momčadi u Italiji.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića