Obavijesti

Sport

Komentari 109

Cure junački pale: Njemačka je ipak bila prejaka u četvrtfinalu

Cure junački pale:  Njemačka je ipak bila prejaka u četvrtfinalu
6

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale na Euru u Njemačkoj. Domaćin je bio bolji 3-0 u setovima, ali naše su se sjajno borile

VIDEO

Nema predaje! Morat će nas iznijeti s terena ako bude potrebno, najavio je utakmicu četvrtfinala Eura protiv domaćina Njemačke hrvatski izbornik Igor Lovrinov. 

Na kraju utakmice Lovrinov je izgubio živce i nije htio pružiti ruku njemačkom izborniku, potom se unio u lice pomoćniku izbornika. Šteta, ružne scene na kraju utakmice koju je Njemačka dobila 3-0 u setovima. Ipak, Lovrinov je za službenu stranicu Eura čestitao domaćinu.

- Danas je pobijedila bolja ekipa. Njemačka je igrala savršeno. Dugo nisam vidio da jedna reprezentacija tako igra... Čestitam im, rekao je Lovrinov nakon utakmice.

Uvjerljivo izgleda, ali nije baš bilo tako lako Njemicama. Vodile su domaće igračice cijeli prvi set. Naše su se djevojke vraćale. Njemačka je vodila pet poena razlike, ali Hrvatska se čudesno vraća i vodi 22-20. Ali onda neshvatljiva kočnica. Isto kao u utakmicama protiv Rusije i Nizozemske. Njemačka u ključnom trenutku osvaja poene i uzima prvi set. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom setu slična priča. Njemačka opet ima vodstvo, naše djevojke u stalnom su zaostatku. Njemice su imale 24-17, ali Hrvatska se opet čudesno vraća, dolazimo na 24-23, ali domaće igračice iskoristile su set loptu i povele 2-0 u setovima.

U trećem setu Njemačka je povela 6-1. Ali nema predaje. Naše djevojke opet se po tko zna koji put vraćaju i dolaze na samo poen zaostatka. Koliko su se samo puta naše igračice vraćale u meč... Čudesnim preokretom poveli smo 15-13! Zaista je lijepo bilo gledati naše kako se bore. Mnogi bi sportaši mogli naučiti iz ovakvog pristupa igri i sportu uopće. 

Njemice su na kraju uzele treći set i na prvi pogled lako prošle u polufinale, ali nije baš bilo tako. Hrvatske igračice pružile su sjajan otpor domaćinu koji je imao dva dana odmora više, koji je imao publiku i kvalitetu na svojoj strani. Ali djevojke su se borile do zadnjeg atoma snage i pokazale su da spadaju među osam najboljih reprezentacija Europe...

Euro, 1/4 finale:

  • Njemačka - Hrvatska 3-0 (25-23, 25-23, 25-18)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida