Obavijesti

Sport

Komentari 35

Boston srušio Cleveland: Ovom se baš nitko nije mogao nadati

Boston srušio Cleveland: Ovom se baš nitko nije mogao nadati
1

Celticsi su bez Thomasa pobijedili Cavse u Clevelandu, šokirali sve nakon poraza u drugoj utakmici s 44 poena razlike te održali mogućnost ulaska u finale lige na životu. LeBron je bio loš danas

VIDEO

Boston Celticsi su napravili ono što gotovo nitko nije očekivao. U Quicken Loans Areni u Clevelandu srušili su Cavalierse 111-108 i stigli do prve pobjede u finalu Istočne konferencije. Rezultat je sada 2-1 za Cleveland.

Momčad Brada Stevensa do pobjede je došla bez svojeg najboljeg igrača Isaiaha Thomasa, a junak utakmice bio je Avery Bradley, koji je manje od sekundu prije kraja pogodio tricu za pobjedu. Evo kako je to izgledalo.

POGLEDAJTE VIDEO: Cleveland 108-111 Boston

Bradleyjev šut se odbio, lopta je plesala po obruču i nekako ušla za veliko slavlje Celticsa, koji su ovom pobjedom zaustavili niz Clevelanda od 13 pobjeda zaredom nakon završetka regularnog djela sezone.

Pobjeda je još veća znajući da su Celticsi zaostajali 21 poen u jednom trenutku u trećoj četvrtini, ali su stisnuli, okrenuli rezultat i učinili ovu seriju mrvicu zanimljivijom.

Marcus Smart je pogodio sedam trica i upisao 27 poena dok je Bradley zabio 20 za Celticse. Malo tko im je davao ikakve šanse nakon što su izgubili 44 razlike u drugoj utakmici finala u svojem TD Gardenu u Bostonu.

Kyrie Irving je zabio 29 poena dok je Kevin Love dodao 28 za Cleveland. LeBron James odigrao je jednu od lošijih utakmica u zadnje vrijeme zabivši samo 11 poena uz šest izgubljenih lopti. 

- Naši dečki su željni igre i sigurno je da smo tu gdje jesmo s razlogom. Imamo tvrdoglave dečke, zaslužili su biti u finalu - rekao je trener Stevens nakon utakmice.

Četvrti susret u seriji igra se 24. svibnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića