Obavijesti

Sport

Komentari 63

'Briljantni Modrić; Zbog njega se isplatilo gledati utakmicu'

'Briljantni Modrić; Zbog njega se isplatilo gledati utakmicu'
1

Manchester City i Real Madrid odigrali su neriješeno u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Hrvatski reprezentivac Luka Modrić ponovno je bio ključna figura momčadi Zinedinea Zidanea

VIDEO

Samo kolo nakon što su ga španjolski novinari uvrstili u najgoru momčad tjedna, Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu partiju za "galacticose". Real Madrid nije došao do pobjede ponajviše zahvaljujući odličnoj predstavi Joea Harta, no gosti iz Madrida ipak su zadovoljni napustili Etihad i s puno optimizma čekaju uzvrat u Madridu.

U jednoj od dosadnijih utakmica Lige prvaka ove godine naš reprezentativac bio je među najboljim pojedincima na terenu i po većini stranih medija upravo je Luka bio i igrač utakmice. Modrić je još jednom suvereno gospodario sredinom terena dok mu je Casemiro čuvao leđa, ali ovaj put je izostala podrške Modrićevog partnera iz sredine terena Tonija Kroosa. Hvalospjevi na račun Modrićeve igre dolaze sa svih strana, a posebno ga je pohvalio bivši igrač Liverpoola Jamie Carragher.

- Utakmica nije bila nešto zanimljiva, ali isplatilo se pogledati je samo zbog Luke Modrića - napisao je Carragher na svom Twitter profilu.

Za ESPN naš Luka Modrić bio je najbolji igrač momčadi iz Madrida, a za svoju predstavu dobio je osmicu, njegovu nastup su opisali:

- Luka je još jednom bio pogonski motor Real Madrida. Iako je morao igrati u nešto povučenijoj ulozi nego inače, u par prilika uspješno je slomio sredinu "građana" izvanrednim dodavanjima. 

Sedmicu u redovima Reala zaslužili su Bale, Navas, Marcelo i Pepe dok su svi ostalio ocijenjeni lošijom ocjenom. 

Realu bi se za uzvrat idući tjedan trebala vratiti i najveća zvijezda Cristiano Ronaldo koji je za ovaj susret otpao neposredno prije utakmice. Uzvrat je na rasporedu iduću srijedu, a Real iako u tu utakmicu ulazi kao favorit morat će posebnu pažnju obratiti na obranu jer svaki gol Cityja vrijedi dvostruko.

Engleski Mirror u osvrtu na utakmicu pod naslovom 'Briljantni Luka Modrić pomogao Realu da vrati kontrolu nad Cityjem' posebno je istaknuo doprinos hrvatskog veznjaka.

- Real je dominirao u veznom redu, a savršeni Modrić vodio je bitku s malo kreativne podrške svojih suigrača. Casemiro je radio ono što i inače radi. Dobar u obrambenim zadacima, no mučio se s distribucijom lopte. Toni Kroos bio je još jednom neprimjetan što je značilo da je distribucija lopte do Modrića opet patila - piše Mirror.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram