Obavijesti

Sport

Komentari 211

Bruno Petković je fantazija, a Hrvatska može osvojiti Euro!

Bruno Petković je fantazija, a Hrvatska može osvojiti Euro!
2

O Petkoviću je zabranjeno diskutirati, nismo imali boljeg igrača kao prvu špicu, igra lakoćom, ne mogu ni zamisliti kako bi izgledala naša reprezentacija bez Brune Petkovića! On je fantazija!

VIDEO

Neću sad ispasti najpametniji ako kažem da je sve ovo bilo očekivano. Maknemo li uvodni dio, nekakvih pet šest minuta Slovaci su imali neku kontrolu, ali sve ostalo je bilo na našoj strani. Svaka čast izborniku Zlatku Daliću, svaka čast dečkima, pokazali su da vrlo  jednostavno znamo riješiti ovakve situacije, da čak i kad gubimo i kad smo u zaostatku da nam nije problem vratiti se.

Pokretanje videa...

19:45

Nije nas poremetio primljeni gol, nije nas poremetila ni svečarska atmosfera koja je pripremljena i prije utakmice. Nije nas poremetio ni stoperski par koji prvi put igra zajedno u A reprezentaciji... Jako, ali baš jako mi se svidjela naša predstava na Rujevici.

Euro 2020 Qualifier - Group E - Croatia v Slovakia

Bruno Petković? Ajmo, ovako. O Petkoviću više nitko ne smije diksutirati, zabranjeno je diskutirati o Petkoviću. To je fantazija, mi nismo imali boljeg igrača kao prvu špicu. Taj dečko igro s tolikom lakoćom, s toliko bezobrazluka da ne trebamo strahovati za naš napad. Ali, koliko samo radi u fazi obrane. Probajte zamisliti igrača kao Petković, znači, on mora svaku loptu primiti, mora izdržati svaki duel, ali ne kao stoperi, koji prime loptu, iznesu i to je to. 

Kao napadač, Bruno prima loptu, daje povratnu, skače, vraća se u obranu i još stigne zabiti. Ma taj dečko me fascinirao! Po meni je najbolji igrač u posljednjih par mjeseci. I najvažniji. I u Hrvatskoj i u Dinamu. Evo, iskreno, ne mogu zamisliti kako bi izgledala naša reprezentacija bez Petkovića.

Susret Hrvatske i Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Nemamo više Mandžukića, koji je bio kralj, ali tu je Petković. Ljudi, taj dečko je fantazija! Ma, svi su bili fantastični. Pogledajte samo Marcela Brozovića, pa on je najbolji igrač talijanske lige. Da, najbolji igrač u Italiji. Ali, imamo zaista veliku širinu, Nikola Vlašić je u ovim kvalifikacijama zabio već tri gola. Ima bahatost, bezobrazluk, zna ući u šansu, ne boji se. A shvatite da mu nije bilo lako. Igrao je na Rakitićevom mjestu, svi znamo tko je Raketa, vrhunski igrač, tu nema dileme, ali ovakav Vlašić je pokazao da je budućnost.

Mi smo igrali bez sedam igrača koji su bili u finalu Svjetskog prvenstva, bez sedmorice, a opet izgledamo čudesno. I to je naša najveća snaga. Evo, Josip Brekalo, kad god je ušao, nikad, ali nikad nije podbacio. Na koju god poziciju ga stavite, on ne podbaci, odigra sjajno. 

Susret Hrvatske i Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo



Ova Hrvatska, s ovakvim samopouzdanjem, s ovakvom atmosferom, a to je Dalićev obiteljski način atmosfere, s ovakvom momčadi koja ima dušu, Hrvatska je u stanju ponoviti Rusiju, s tim, da ovaj put možemo otići do kraja. Istina, mora se poklopiti dosta stvari, ali Hrvatska nikad nije bila staloženija, čak bih rekao da Hrvatska nikad nije bila bolja!

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 211
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida