Obavijesti

Sport

Komentari 175

Čačiću, pa ovi ne mogu dobiti ni otočić Sv. Kristofor i Nevis?!

Čačiću, pa ovi ne mogu dobiti ni otočić Sv. Kristofor i Nevis?!
1

Bila je to jedna od najlošijih, ako ne i najlošija, partija hrvatske nogometne reprezentacije u posljednjih nekoliko godina. Svakako najgora otkako je izbornik Ante Čačić

VIDEO

Ne znamo koliko je Hrvatski nogometni savez dobio novca da bi reprezentacija odigrala prijateljsku utakmicu protiv Estonije, a pravo da vam kažemo - i ne zanima nas! Ovo u Tallinnu bio je apsolutno nepotrebni eksperiment, koji se nikad nije smio niti dogoditi. Od početnog sastava i neshvatljivog eksperimentiranja s formacijom u kojoj Hrvatska nikad nije igrala niti će vjerojatno ikad više zaigrati.

S tri igrača u zadnjem redu zadnji put smo igrali valjda igrali još u Ćirino doba. No Čačić je, izgleda, malo previše gledao Antonija Contea i njegov Chelsea pa je zadnju liniju zamislio s trojicom - Leškovićem, Mitrovićem i Vidom. Na to je nadodao dva beka, koja uopće nisu bekovi, pretpostavljamo da je htio cijelo vrijeme napadati pa je zato postavio Perišića lijevo i Roga desno, bez pravih osigurača njihovih leđa. I to je izgledalo - grozno.

Bila je to jedna od najlošijih, ako ne i najlošija, partija hrvatske nogometne reprezentacije u posljednjih nekoliko godina. Svakako najgora otkako je izbornik Ante Čačić.

Ako je prije utakmice i moglo biti razumijevanja za samo 16 igrača, koje je poveo u Estoniju, uz razmišljanje tipa - pa i ne treba nam više za momčad koja je prije četiri-pet mjeseci izgubila od Belgije 8-1, nakon utakmice postavlja se niz pitanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog čega Čačić s pretpoziva nije aktivirao lijevog beka Leovca i najboljeg igrače lige Andrijaševića? Zašto je inzistirao na Rogu i Leškoviću u prvih 11 kad prvi u životu nije igrao beka i začuđujuće malo zasad igra u Napoliju, dok od Leškovića ništa drugo osim ovoga nije niti bilo realno za očekivati s obzirom da mjesecima nije igrao zbog ozbiljne ozljede i tek polako lovi ritam u Dinamu. No, daleko je to od onih igara u Rijeci zbog kojih je i postao reprezentativac.

Je li tu bilo mjesta za Marija Pašalića? Vjerojatno da, no Čačić u njegovu slučaju tjera neki svoj inat i naprosto ga ignorira. Ne želi niti vidjeti što može dobiti od njega u utakmicama poput ove. 

Ne, uza sve pogrešne odluke nije ovo moglo niti završiti drugačije nego jednim od najtežih i, s obzirom na snagu protivnika, najšokantnijih poraza u povijesti Vatrenih. I naravno, kad te već neće, ozlijedio nam se i Pjaca. Od svih igrača, koji igraju Ligu prvaka, baš je njega i Kovačića Čačić ukrcao u avion za Tallinn.

Nije to nikako izgledalo dobro. Ovo je već treća ozbiljna ozljeda Juventusova napadača u malo više od godinu dana i možemo se samo nadati da nije teže stradao. Da će zbog 3-0 u Tallinnu zapravo najviše stradati samo ponos Vatrenih...

Za Boga miloga, pa Vatreni su svega tri puta u ovih 25 godina primili četiri gola, jednom pet, ali od superjake Engleske. A sad nam tri komada zabije reprezentacija koja je od Belgije primila osam. Koja je nakon toga remizirala sa Svetim Kristoforom i Nevisom (?!), a Antigvu i Barbudu dobila 1-0!  A što je to drugo nego kompletni debakl?!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru