Obavijesti

Sport

Komentari 77

Čačić poveo Kovačića i Pjacu, Brozu pošteda u zadnji čas...

Čačić poveo Kovačića i Pjacu, Brozu pošteda u zadnji čas...
1

U Estoniju su otputovali: golmani Kalinić i Livaković, braniči Jedvaj, Mitrović, Lešković, Vida i Pivarić, veznjaci Bradarić, Kovačić, Rog, Badelj, Ćorić i Perišić, te napadači Kramarić, Pjaca i Čop

VIDEO

Je li to bio svjestan 'dribling' izbornika Ante Čačića ili puka nužda, nije važno. Ali Hrvatska je u Tallinn na prijateljsku utakmicu protiv Estonije (utorak, 18 sati, HTV 2) otputovala jača nego što se mislilo!

Naime, iako je Čačić najavio da će poštedu dobiti svi igrači koji su izborili četvrtfinale Lige prvaka, plus Nikola Kalinić, na kraju su, uz Kalu, slobodno dobili tek Modrić, Rakitić, Mandžukić i Subašić te u zadnji čas i Marcelo Brozović.

- U svim dosadašnjim prijateljskim utakmicama pokušavali smo dati više prostora onima koji inače manje igraju, kako bi potvrdili da su s pravom pozvani u reprezentaciju. Isto očekujem u Estoniji te nam je ta utakmica više nego dobrodošla - rekao je Ante Čačić, prenosi HNS.

Dakle, 'kockasti' će biti pojačani za Matea Kovačića i Marka Pjacu. A to znači vrlo respektabilan sastav u Tallinnu. Gdje bi se opet lako moglo dogoditi da neki igrač Reala ili Juventusa ili Intera završi na klupi...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Estoniju su, prema HNS-ovu popisu, otputovali: golmani Kalinić i Livaković, braniči Jedvaj, Mitrović, Lešković, Vida i Pivarić, veznjaci Bradarić, Kovačić, Rog, Badelj, Ćorić i Perišić, te napadači Kramarić, Pjaca i Čop.

I premda mu mnogi opet zamjeraju nepozivanje Marija Pašalića, kad ga već nije uvrstio na popis da kandidira za suda s Ukrajinom, onda je svakako dobro da ga nije sad mobilizirao za Tallinn. 

To bi tek bilo podcjenjivanje...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...