Obavijesti

Sport

Komentari 73

Čarli: 'Iznenadili su me mladi'; Čop: 'Bitno kakvi smo na Euru'

Čarli: 'Iznenadili su me mladi'; Čop: 'Bitno kakvi smo na Euru'
1

Bitno je kako će Hrvatska izgledati za dva tjedna u Francuskoj, a ne kako je izgledala u Koprivnici. Imamo još dovoljno vremena za uigravanje i sigurno ćemo biti spremni, kazao je Duje Čop

VIDEO

Mislim da smo naporno radili posljednjih dana i nedostajalo nam je svježine u završnici, ali stvorili smo dosta prilika, rekao je hrvatski reprezentativni stoper Vedran Ćorluka nakon minimalne pobjede "vatrenih" protiv Moldavije (1-0) na koprivničkoj premijeri A-selekcije.

Izbornik Ante Čačić dao je minutažu Dinamovim mladićima Marku Rogu i Anti Ćoriću, ali i Alenu Haliloviću, Marku Pjaci...

- Mladi su me igrači vrlo ugodno iznenadili na prvim treninzima, posebno Rog i Ćorić, a Jedvaja i druge koji su već igrali ne moram ni isticati. Mislim da je pred njima velika budućnost i stariji se igrači trebaju bojati za svoja mjesta - dodao je Ćorluka.

Igrač moskovskog Lokomotiva, kojeg se povezuje s münchenskim Bayernom, igrao je u posljednjoj liniji sa Šimom Vrsaljkom, Domagojem Vidom i Ivanom Strinićem. U nastavku je priliku dobio Gordon Schildenfeld.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U obrani smo Vida i ja prilično dugo zajedno, sa Schildenfeldom sam igrao 2012. i smatram da je to dobro izgledalo. Naravno, nedostaje nam malo širine, pogotovo zbog izostanka Lovrena, ali koga nema, bez njega se mora - zaključio je.

Duje Čop pokušao je impresionirati izbornika u drugih 45 minuta. Imao je dvije dobre šanse - jednom mu je obranio moldavski golman, a drugi je put pogodio stativu.

- Ova je prva prijateljska utakmica bila točno onakva kako su je naši treneri i planirali. Bila je to trening-utakmica, da napunimo baterije prije završnice Europskog prvenstva - kazao je napadač španjolske Málage, prenosi HNS.

Andrej Kramarić bit će izvan pogona nekoliko dana zbog lakše ozljede, ali ta informacija očito nije došla do njegova kolege iz špice.

- Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio, a šteta je samo što zbog boljeg dojma nismo zabili još koji gol za ove ljude koji su došli na stadion, da ih još malo obradujemo. Sve u svemu, bitno je kako će Hrvatska izgledati za dva tjedna u Francuskoj, a ne kako je izgledala u Koprivnici. Imamo još dovoljno vremena za uigravanje i sigurno ćemo biti spremni - poručio je Duje Čop.

"Vatreni" imaju slobodan vikend kojega će izbornik iskoristiti za odlazak u Milano i gledanje uživo finala Lige prvaka u kojem Real Madrid Luke Modrića i Matea Kovačića igra protiv Atlética. Povratak treninzima zakazan je za ponedjeljak u Rovinju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna