Obavijesti

Sport

Komentari 7

Carrillo uoči Istre: Podigli smo se, ali imamo još dosta posla...

Carrillo uoči Istre: Podigli smo se, ali imamo još dosta posla...
1

Atmosfera u klubu je jako dobra, treba je iskoristiti i uživati, ne želimo 'sići s tog vlaka', još uvijek nismo postigli sve što smo planirali, i zato i želimo nastaviti, rekao je trener Hajduka uoči Istre

VIDEO

Tri pobjede u nizu i 10 postignutih golova te osjetno bolja forma, probudili su optimizam kod navijača Hajduka, koji očekuju nastavk pozitivnog niza i u Puli.

Uoči svakog gostovanja trener Hajduka Joan Carrillo najavljuje pohod na sva tri boda, ništa drugačije nije bilo ni uoči puta u Pulu, gdje Hajduk traži nastavak pozitivnog niza, u kojem su pobijedili Cibaliju, Dinamo i Split. 

- Atmosfera u klubu je jako dobra, treba je iskoristiti i uživati, ne želimo 'sići s tog vlaka', još uvijek nismo postigli sve što smo planirali, i zato i želimo nastaviti s dobrim igrama - kazao je u uvodu Carrillo i dodao:  

- Nakon nekoliko pobjeda momčad se digla na treće mjesto, ali da bi tu ostali, moramo nastaviti s pobjedama. Još je šest utakmica do kraja sezone, treba nam još puno bodova... 

Istru trener Hajduka respektira, iako je u posljednjih šest međusobnih dvoboja statistika obilato na strani Hajduka. Pet puta izlazili su kao pobjednici, a jednom je utakmica završila remijem. Zanimljivo je da bijeli pritom nisu primili nijedan pogodak (gol razlika 16:0). 

- Statistika je tu da bi se razbijala. Oni će imati imperativ pobjede protiv nas. Protiv Rijeke su igrali važnu utamicu za Rijeku, koja se željela odvojiti na ljestvici, ali je ostalo 1-1. Mi idemo gore pobijediti. Istra je napadačka momčad, momčad s osobnošću, pokušavaju igrati napadački preko bokova, s dva krila koji dobro napadaju. Jako su brzi, napadat će nas, kao što su nas napadali i u Splitu. Uspjeli smo ih pobijediti 4-0, ali oni su jako dugo držali posjed i ne smijemo upasti u istu zamku - upozorava Carrillo, koji je diplomatski odgovorio i na pitanje ima li u redovima Istre igrača zanimljivih za Hajduk. 

- Svaka momčad ima igrače koji bi nam mogli dobro doći. Ali tu postoji i ona izreka da je neki igrač možda dobar za jednu momčad, ali ne i za drugu.

Danas istječe rok za otkup ugovora Marka Ćosića, no Carrillo nije želio otkriti kakva je odluka, nije čak želio odgovoriti ni je li Ćosić na popisu putnika za Pulu, iako je autobus kretao za 45 minuta.  

- Zadovljan sam i s njim, i sa svim ostalim igračima, a najbolje bi bilo da sve takve informacije ostanu u klubu. Nakon ručka ćemo imati više informacija tko ide na put. Do kraja je još šest utakmica, ako želimo uspjeh, svi moramo biti maksimalno mobilizirani, a moguće su i ozljede i kartoni.

Upravo su kartoni ono što prijeti Hajduku, čak sedam igrača ima po dva kartona, a nakon Istre na Poljud dolazi Osijek, u vjerojatno ključnoj utamici u borbi za treće mjesto. 

- Razmišljam samo o Istri, kartoni neće igrati bitnu ulogu koliko priprema utakmice protiv Osjeka, a pobjeda u Puli bi nam i te kako u tome pomogla. Znam da mnogim igračima prijeti pauza, ali ne razmišljamo o tome, nećemo upozoravati igrače, plan je ići na pobjedu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica