Obavijesti

Sport

Komentari 65

Cavsi nastavili niz, ni omaleni Isaiah ne može ništa LeBronu

Cavsi nastavili niz, ni omaleni Isaiah ne može ništa LeBronu
1

Cleveland je u prvoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige kao gost pobijedio Boston 117-104. LeBron James ubacio je 38 koševa, a 32 je u pobjedi zabio Kevin Love

VIDEO

Devet utakmica, devet pobjeda. To je sjajna bilanca Cleveland Cavaliersa u ovogodišnjem doigravanju NBA lige. Sredili su aktualni prvaci Indianu i Toronto po 4-0, a loše će se očigledno provesti i veliki Boston Celticsi.

Boston je bio ispred Clevelanda u regularnom dijelu sezone i zbog toga ima prednost domaćeg parketa. Ni domaći TD Garden nije pomogao Bostonu. Očito je Celticse izmorila serija od sedam utakmica protiv Washingtona. Cleveland se za to vrijeme odmarao i spreman je dočekao prvu utakmicu finala Istočne konferencije. Pobijedili su aktualni prvaci 117-104. LeBron James ubacio je 38, a Kevin Love 32 koša.

Cleveland u finalnoj seriji vodi 1-0, a Golden State na Zapadu protiv San Antonija vodi 2-0. Većina je NBA stručnjaka prije početka sezone predviđala reprizu NBA finala iz 2016. i 2015. godine. Prije dvije godine naslov je uzeo Golden State. U finalnoj je seriji slavio 4-2, a lani je Cleveland u finalu pobijedio 4-3.

Boston je dobar, ali teško da može zaustaviti ovakve Cavalierse. Lako je moguće da Cleveland i Golden State ove godine do velikog finala dođu bez poraza u doigravanju.

Bostonu noćas nije pomogao ni inače sjajni Isaiah Thomas. Omaleni je play Cavsima zabio 17 koševa te imao 10 asistencija, a američke ljubitelje košarke zabavljaju dvije situacije u izravnom okršaju s vjerojatno najboljim košarkašem današnjice - LeBronom Jamesom.

Najprije je Isaiah pokušao odigrati jedan na jedan s LeBronom, krenuo u prolaz, došao pod koš i 'popio bananu'. 

A onda je u idućoj situaciji pokušao i braniti koš u naletu moćnog Kralja Jamesa. E, tu je tek nasmijao zlobnike na društvenim mrežama. Pokušao je Jamesu uzvratiti blokadom, no rukom mu je došao tek do ramena. Ipak je razlika u visini poprilična, Thomas 175 cm, James 203 cm.

NBA: Playoffs-Cleveland Cavaliers at Boston Celtics NBA: Playoffs-Cleveland Cavaliers at Boston Celtics NBA: Playoffs-Cleveland Cavaliers at Boston Celtics
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba