Obavijesti

Sport

Komentari 16

Cigano: Stipe je najbolji teškaš svijeta, ali uzet ću mu pojas...

Cigano: Stipe je najbolji teškaš svijeta, ali uzet ću mu pojas...
1

Doista snažno udara, jače nego prije. Ponavljam, imam osjećaj da se borim s najboljim na svijetu u ovom trenutku, najavio je borbu za naslov sa Stipom Miočićem Cigano

VIDEO

Sjajno se osjećam, odlično treniram i borba sa Stipom Miočićem neće biti nikakav problem za mene. Sazrio sam, potpuno sam koncentriran na pripreme i dolazim mu uzeti pojas, najavio je borbu za naslov 13. svibnja u Dallasu Junior dos Santos Cigano.

Pojas drži Stipe, no s druge strane bit će borac koji ga je posljednji pobijedio, borac koji ga iznimno cijeni...

- Imam osjećaj da ću se boriti s najboljim teškašem svijeta u ovom trenutku i jako sam uzbuđen zbog toga jer volim velike izazove - rekao je Cigano pa se prisjetio njihove posljednje borbe u kojoj je Brazilac slavio nakon pet krvavih rundi.

- Uh, odradio je odličnu borbu tada, bila je to paklena bitka i nikako me ne čudi što je Stipe nokautirao sve te borce. Doista snažno udara. Ponavljam, imam osjećaj da se borim s najboljim na svijetu u ovom trenutku. To mi je dodatna motivacija. Treniram jako puno i ozbiljno ga shvaćam jer znam kakvog moćnog protivnika moram pobijediti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snimku prošlog meča pogledao je nekoliko puta.

- Gledao sam je puno puta, posljednji put prije dva tjedna. Ali gledam i druge Stipine borbe jer ga želim dobro proučiti. Znam da sada udara još jače nego tada - priča  Cigano.

Brazilac kaže da je 'odrastao'...

- Osjećam se puno drugačije no prije.Stvari su se promijenile, moji ciljevi i životni prioriteti su drugačiji. Sad se sve vrti oko mog sina i supruge. Bio sam i prije sretan, ali sada je to sve puno izraženije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu