Obavijesti

Sport

Komentari 10

Cleveland, Miami i Los Angeles stigli do 2-0 u seriji playoffsa

Cleveland, Miami i Los Angeles stigli do 2-0 u seriji playoffsa
1

U sinoćnje tri utaimice doigravanja NBA Cleveland Cavaliers, Los Angeles Clippers i Miami Heat su slavili i povećali svoju prednost na 2-0 u seriji na četiri pobjede

VIDEO

U sinoćnje tri utaimice doigravanja NBA Cleveland Cavaliers, Los Angeles Clippers i Miami Heat su slavili i povećali svoju prednost na 2-0 u seriji na četiri pobjede.

Cleveland Cvaliersi su pobjedom od 107-90 nad Detroit Pistonsima povećali prednost u doigravanju na 2-0. LeBron James je zabio za pobjedu 27 koševa i Cleveland je izjednačio rekord NBA iz doigravanja s 20 pogođenih trica. Kako su imali problema s Pistonsima u prvoj utakmici, tako su se Cavaliersi mučili i sinoć sve do treće četvrtine.

Nakon što su gubili sa deset razlike na početku utakmice i sredinom treće četvrtine Kevin Love je zabio tricu kojom je konačno Cleveland doveo u vodstvo od 63-62. Loveova trica je pokrenula seriju od pet trica nešto manje od sedam minuta do kraja treće četvrtine.

Trica J.R. Smitha u zadnjoj minuti te četvrtine, njegova sedma na utakmici, povećala je prednost Cavsa na 82-68. Smith je utakmicu završio s 21 košem, sve trice, a Kyrie Irving je ubacio 22 koša uz četiri asistencije. Love je na kraju upisao učinak od 16 pogodaka i deset skokova. Detroit je predvodio Andre Drummond sa 20 pogodaka i sedam skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Los Angeles Clippers su povećali na 2-0 svoju prednost u prvom krugu doigravanja nakon štos u sinioć lako sa 102-81 pobijedili Portland Trail Blazerse. Do pobjede ih je odveo Chris Paul koji je zabio 25 koševa. J.J. Redick je dodao 17 od kojih je 13 zabio u prvom poluvremenu, a Blake Griffin 12 i devet skokova. DeAndre Jordan je ugrabio 18 skokova, ali je zabio svega tri koša.

Najbolji strijelci kod Portlanda bili su Damian Lillard Mason Plumlee koji su postigli svaki po 17 pogodaka, dok je CJ McCollum ubacio 16 uz 10 skokova. Los Angeles je imao dvoznamenkastu prednost cijelu utakmicu koju je Portland stizao sve do zadnje četvrtine kada su se Clippersi odvojili.

Los Angeles je imao šut iz igre 42.2 posto u prvoj četvrtini, a u drugoj  47.8 posto. U trećoj četvrtini su se obje momčadi mučile, Blazersi su imali šut od samo 25 posto, a Clippersi od 37.5. Utakmicu su Clippersi završili sa šutom od 46 posto, a Blazersi od 34,1 posto.

I Miami Heat se odvojio na 2-0 nakon što su sinoć bili bolji od Charlote Hornetsa sa 115-103. Miami je i drugu utakmicu doigravanja imao šut bolji od 55 posto. Hornetsi su smanjili zaostatak od 18 koševa u trećoj četvrtini na samo sedam, ali je Heat onda pojačao obranu i Dwyane Wade, koji je bio najučinkovitiji kod Miamija s 28 pogodaka, pogodio dva koša. Hassan Whiteside je ubacio 17 koševa za Miami, a Luol Deng 16. Kod Hornetsa najbolji je bio Kemba Walker koji je zabio 29 koševa, a Al Jefferson je zabio 25.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu