Obavijesti

Sport

Komentari 22

Čop: Gol posvećujem Ademiju, sigurno će dokazati nevinost

Čop: Gol posvećujem Ademiju, sigurno će dokazati nevinost
1

Presretan sam zbog prvijenca u dresu reprezentacije, a posvećujem ga prijatelju Arijanu Ademiju, za kojega sam uvjeren da će sljedeći tjedan biti oslobođen svih optužbi za korištenje dopinga, rekao je Duje Čop

VIDEO

Hrvatska je u Belfastu pregazila Sjevernu Irsku 3-0, a susret će posebno pamtiti Duje Čop, koji je postigao svoj prvijenac u dresu Hrvatske.

- Najvažnija je dobra igra i pobjeda, bez obzira na sastav i snagu protivnika, a važno je držati i kontinuitet dobrih rezultata - kazao je Čop i dodao kako gol posvećuje obitelji i djevojci Ani, te posebno prijatelju Arijanu Ademiju, kojeg sljedećeg tjedna čeka odluka Međunarodnog sportskog suda u Losanni.

- Presretan sam i ponosan zbog pobjede i gola, mog prvijenca u dresu reprezentacije, a posvećujem ga obitelji i djevojci Ani te posebno prijatelju Arijanu Ademiju. Vjerujem da će dokazati svoju nevinost i biti oslobođen svih optužbi za uzimanje dopinga te da ću se sljedeći tjedan radovati s njim onako kako se on radovao zbog mog gola - vjeruje Čop, koji dobro koristi svaku minutu koju mu povjeri izbornik Ante Čačić.

- Pokazao sam da mogu odgovoriti svim zahtjevima koje izbornik stavi pred mene, bez obzira radi li se o jednoj ili pet minuta, ili cijeloj utakmici, ja sam tu na raspolaganju i dat ću uvijek sve od sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Reprezentativna godina okončana je pobjedom.

- Sve ide po planu, vjerujem da ćemo se plasirati u Rusiju jer igramo dobro i postižemo dobre rezultate. Treba zadržati fokus u svakoj utakmici i ne dozvoliti iznenađenja.

Čop je zadovoljan razvojem svoje karijere, nakon odlične sezone u Malagi, sada je standardan član Sportinga iz Gijona. Trener Abelardo mu vjeruje.

- Da je još koja pobjeda više, bila bi ovo godina iz snova za mene. Nadam se da ćemo brzo pobjeći s dna ljestvice, jer to po igrama zaslužujemo - zaključio je Čop. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića