Obavijesti

Sport

Komentari 46

Ćorićev ultimatum: Igrač protiv izbornika u našoj reprezentaciji

Ćorićev ultimatum: Igrač protiv izbornika u našoj reprezentaciji
1

IGRAČ PROTIV IZBORNIKA Jasno je da je Ćorić uvrijeđen jer nije bio dio finala, ali premlad je da bi se ponašao kao primadona i postavljao ultimatume da bi ponovno igrao

VIDEO

Odnos s Krajanom za mene je definitivno završena priča, rekao je Borna Ćorić za Croatian Tennis i zabrinuo hrvatske ljubitelje tenisa, koji se s pravom pitaju kakva je budućnost druge reprezentacije svijeta.

Javnost je podijeljena oko toga je li nezaliječeni Borna trebao biti u sastavu u finalu, kao što je podijeljena sad kad se treba opredijeliti na čiju stranu stati. Na pitanje hoće li i dalje igrati za reprezentaciju, samo je rekao:

- Sve ovisi o koljenu.

Istom onom koljenu zbog kojeg je na kraju ispao iz sastava za finale s Argentinom. Budući da je, prema njegovu mišljenju, koljeno bilo sporno samo za izbornika, lako se može iščitati skrivena poruka za Krajana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije se pojavio na prijamu kod predsjednice nego je otišao na Roglu na pripreme za novu sezonu, odakle je na Instagramu objavio video na kojem je u punom sprintu.

- Evo me u petom setu - napisao je, onako posprdno, uz video. Koliko god se imao pravo ljutiti zbog ispadanja iz sastava, takvo je ponašanje prilično nezrelo, a Borna ostavlja dojam razmažene zvjezdice. Uostalom, 50 metara sprinta nije isto što i igranje meča u pet setova.

Pilić: Ultimatum nije rješenje

- Uvrijeđen je jer nije bio u finalu, a na putu do njega dobio je vrlo važne mečeve. Mislim da je zaslužio biti tu s obzirom na to da Franko Škugor kao alternativa nije tako snažan. Ali ultimatum nije rješenje - smatra legendarni Nikola Pilić, koji ipak ne želi zauzimati stranu.

- Ne znam što se između njih dogodilo, ali trebali bi sjesti i porazgovarati - kaže Pilić, koji se boji potpunog raspada reprezentacije.

Karlovićev povratak bio je ionako samo za ovu prigodu, Čilić razmišlja o uzimanju odmora, a Dodig je vezan uz Marinovu odluku. Protiv Španjolaca, koji su najavili da će u veljači u Hrvatsku doći u najjačem sastavu, Hrvatsku bi mogli predvoditi Franko Škugor i Mate Delić.

Borna je nešto kasnije ipak ublažio stavove, rekavši da njegovo igranje za reprezentaciju neće ovisiti o tome je li izbornik Krajan ili netko drugi

- Zamjeram izborniku jer sam izbačen iz momčadi, pogodilo me to - istaknuo je Ćorić, potvrdivši svojim izjavama da je izbornik zapravo dobro postupio što ga nije uvrstio u momčad.

Treba poštivati izbornika

- Moje koljeno nije bilo spremno za finale, a kad budem 100 posto zdrav onda ću se i odazvati - rekao je Ćorić za Novu TV

Ćorić je supertalent, sadašnjost i budućnost hrvatskog tenisa, no mora shvatiti da je izbornik odluku donio s najboljom namjerom i da u životu ne može uvijek biti onako kako je on to zamislio. Da mu odluka nije sjela, u redu. Ali ultimatum?! To mu zaista nije trebalo.

Posvađani

Krajan je kratko bio Ćorićev trener, doveo ga na prag Top 50, ali rastali su se. Sad je puklo i između njega kao izbornika te Borne kao reprezentativca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića