Obavijesti

Sport

Komentari 67

Čarli vaterpolist: Iz Uefe su ga slikali da bi ga stavili u muzej

Vedran Ćorluka i njegova kapica završit će u Uefinom muzeju. Iz Uefe su već slikali Čarlija koji će mjesto u muzeju dobiti kao prvi igrač koji je nastupio s vaterpolskom kapicom

VIDEO

Maknite štitnike za uši i može s tim igrati, odgovorili su iz Uefe na zahtjev vodstva reprezentacije da Vedran Ćorluka istrči na teren u vaterpolskoj kapici.

Uz male preinake, Čarli je u drugom dijelu protiv Češke stavio kapicu na glavu i postao pravi hit. Iako je nedavno "umirovio" kapicu, ona će ostati upisana u povijest, zajedno s vlasnikom. Iz Uefe su slikali Ćorluku koji će dobiti svoje mjesto u Uefinom muzeju kao prvi nogometaš koji je nastupio s vaterpolskom kapicom. 

Čarli je protiv Turske dobio laktom u glavu. Krvario je i triput su mu mijenjali zavoje, a na poluvremenu su ga šivali. Protiv Češke je počeo bez zavoja, ali rana je opet počela krvariti pa se naš stoper u drugom poluvremenu na terenu pojavio u kapici.

Ćorluka će biti spreman za Portugal, kao i svi ostali reprezentativci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To je potvrdio liječnik reprezentacije nakon posljednjeg treninga Vatrenih uoči puta u Lens gdje ih u subotu čeka osmina finala.

- Svi su zdravi i spremni. Šime Vrsaljko je uoči Španjolske imao problema s crijevnom virozom, no sad je sve u redu. Ćorlula će još nekoliko dana imati šavove, ali više neće nositi kapicu - rekao je dr. Zoran Bahtijarević.

Pogledajte VIDEO: Posljednji trening uoči puta u Lens

Pokretanje videa...

00:28

Inače, na ideju o Čarliju vaterpolistu došao je fizioterapeut reprezentacije Nderim Redžaj, a Ćorluka ju je prihvatio s oduševljenjem. Kao i svi mi. 

Anketa: Tko će osvojiti Euro?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna