Obavijesti

Sport

Komentari 3

CSKA ipak prejak: Medveščak izgubio na gostovanju u Moskvi

CSKA ipak prejak: Medveščak izgubio na gostovanju u Moskvi
1

Nažalost, za preokret domaćih dovoljan je bio i mali pad u igri Medveščaka, CSKA je u 48. minuti postigao dva pogotka u razmaku od samo devet sekundi

VIDEO

Hokejaši Medveščaka u svom su 24. ovosezonskom nastupu u KHL-u izgubili na gostovanju kod doprvaka CSKA iz Moskve sa 3-1 (0-0, 0-0, 3-1).

Protiv vrlo jakog suparnika Medveščak je u prve dvije trećine uspio sačuvati mrežu, a onda početkom treće i povesti kada je Edwin Hedberg (44:16) postigao pogodak s igračem više na ledu.

Nažalost, za preokret domaćih dovoljan je bio i mali pad u igri Medveščaka, CSKA je u 48. minuti postigao dva pogotka u razmaku od samo devet sekundi. Strijelci su bili Jan Muršak (47:50) i Semjon Košeljev (47:59). Konačni rezultat postavio je Nikita Pivcakin (59:25) u situaciji kada je CSKA imao dva igrača više na ledu.

Medveščak je tako ostao 12. u Zapadnoj konferenciji sa 32 boda, dva manje uz utakmicu više od osmog Jokerita koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. CSKA je drugi na Zapadu sa 60 bodova, četiri manje uz utakmicu više od vodećeg SKA iz Sankt Peterburga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Medveščak će svoju sljedeću utakmicu igrati upravo protiv SKA u Sankt Peterburgu u četvrtak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu