Obavijesti

Sport

Komentari 23

Čudo u Ledenoj: Za 'medvjede' nema zime, srušili su prvake!

Čudo u Ledenoj: Za 'medvjede' nema zime, srušili su prvake!
9

Na prvi dan zime, 21. prosinac, Medveščak je napravio senzaciju i u svom brlogu pokazao da za "medvjede" nema zime. Pao je aktualni prvak Metalurg, a Medveščak je slavio 6-3

VIDEO

Hokejaši Medveščaka napravili su senzaciju pobijedivši aktulnog prvaka Metalurg iz Magnitogorska 6-3 u 43. kolu KHL lige. Po trećinama je to izgledalo ovako, 2-0, 1-2 pa 3-1 za veliku pobjedu "medvjeda" protiv moćne ruske momčadi.

ŠAMPIONI SE PONOVO ORI BRLOGOM! KHL ŠAMPIONI SU PALI 6-3!

Posted by KHL Medveščak on 21. prosinca 2016

- Ovo je velika pobjeda za nas. Znali smo da će početak današnje utakmice za nas biti jako važan i na kraju se pokazao ključnim. Kontrolirali smo pak i stvarali prilike, i uz to smo prešli u vodstvo. U drugoj trećini je Magnitogorsk pokazao zašto je prvak.

- No, u zadnjoj trećini smo se vratili, sigurniji u sebe, kvalitetnije smo igrali i zabili smo taj ključan četvrti pogodak. Dobro je vidjeti naše igrače da su nagrađeni za trud, ali je bilo lijepo pobijediti prvake ispred naših navijača - zaključio je nakon pobjede glavni trener Medveščaka, Gordie Dwyer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Medveščak je poveo 2-0 nakon prvih 20 minuta golovima Francisa Parea (4:41) i Bobbyja Butlera (9:04), a nakon što je Alexandre Bolduc (23.09) početkom druge trećine povisio na 3-0 gostujući trener je odlučio zamijeniti golmana i umjesto Košečkina na gol postaviti Zagidulina.

Gosti su s dva gola Denisa Platonova (25:11, 28:23) smanjili na 3-2.

U posljednjoj sekundi druge trećine Butler je uspio svladati Zagidulina, ali su suci nakon dugog pregleda snimke odlučili kako je pločica liniju gola prešla nakon isteka vremena, pa se na odmor nakon 40 minuta otišlo s rezultatom 3-2.

KHL Medvescak - Metallurg Magnitogorsk

Zatim je trener Metalurga na početku posljednje trećine povukao pomalo nelogičan potez i na gol vratio Košečkina. Medveščak i njegovi navijači nisu imali ništa protiv. Jer Košečkin je primio dva gola iz prva dva udarca, T.J. Gagliardi (41:26) i Lukas Lessio (42:51) povisli su na 5-2 pa se na gol opet vratio Zagidulin.

Sergej Mozjakin (54:44) je u situaciji s dva igrača na ledu uspio smanjiti na 5-3, ali je Mike Glumac pogotkom u praznu mrežu (59:04) postavio konačni rezultat.

S 51 osvojenim bodom Medveščak je trenutačno 12. u Zapadnoj konferenciji s devet bodova zaostatka za osmim Sočijem koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, dok je Metalurg sa 87 bodova vodeći na Istoku.

U petak će Medveščak ugostiti Salavat Julajev.

KHL Medvescak - Metallurg Magnitogorsk KHL Medvescak - Metallurg Magnitogorsk KHL Medvescak - Metallurg Magnitogorsk
KHL Medvescak - Metallurg Magnitogorsk
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida