Obavijesti

Sport

Komentari 117

Debakl Arsenala i oproštaj od titule, Chelsea i Liverpool 1-1

Debakl Arsenala i oproštaj od titule, Chelsea i Liverpool 1-1
15

Slabašni Watford slavio je protiv Arsenala prvi put u 29 godina! Arsenal je doma gubio 2-0 u prvih 13 minuta... Liverpool i Chelsea odigrali su 1-1, a Costa je promašio penal za pobjedu gostiju

VIDEO

Arsenal je doživio nevjerojatan domaći poraz od Watforda, prvi otkako je uveden Premiership 1992. godine! Slabašni Watford, do ove utakmice 14. klub lige sa samo šest pobjeda u 22 kola šokirao je 'topnike' i odnio pobjedu s Emiratesa (2-1).

Watford je poveo već u 10. minuti i bilo je to njegovo prvo vodstvo protiv Arsenala u povijesti Premiershipa. Samo tri minute kasnije bilo je 2-0! Arsenal je smanjio tek u nastavku, u 58. minuti preko Iwobija, ali nije mogao do preokreta, čak ni do boda.

Katastrofalan domaći poraz vjerojatno je označio kraj nadanja Arsenala da može doći do titule. 'Topnici' su treći na premierligaškoj ljestvici s istim brojem bodova kao i Tottenham koji je u ovom kolu remizirao kod Sunderlanda. 

Watford

Costa promašio penal za pobjedu kod Liverpoola

Liverpool i Chelsea odigrali su 1-1 u 23. kolu Premiershipa. Chelsea je ostao vodeća momčad s devet boda više od Tottenhama i Arsenala te s 10 bodova ispred Liverpoola koji je žestoko krenuo u ovu utakmicu. 

Chelsea je u prvim minutama izgledao izgubljeno. Prijetili su Coutinho i Wijnaldum, ali obranili su se gosti. I taman kad je Liverpoolov pritisak malo popustio, a Chelsea se sabraom gosti su poveli praktički iz prvog udarca, iz prve prave šanse.

Slobodnjak na 25 metara, Mignolet namješta 'živi zid', suigrači ga slušaju, a dok se oni svi namještaju, David Luiz se zaletava i zabija bombu od stative za 1-0. 

Luizu je to bio prvi gol za Chelsea od travnja 2013. godine, a zabio je nakon 1386 dana. I burno ga proslavio u stotom nastupu u Premiershipu.

Liverpool se vratio u nastavku. Dobru akciju završio je Wijnaldum za 1-1 u 57. minuti. Anfield se probudio, logično, jer to nije bio običan gol. Bio je to gol kojim se Liverpool vratio u utakmicu, ali i u nastavak borbe za titulu. 

Anfield je utihnuo 15 minuta prije kraja. Diego Costa je lažnjakom prevario Matipa, branič Liverpoola ga ruši, ali Mignolet Costi brani penal! Liverpool je krenuo po pobjedu koja bi ga odvela na drugo mjesto, ali ostalo je 1-1.

Premiership, 23. kolo:

Arsenal - Watford 1-2 (Iwobi 57 / Kaboul 10, Deeney 13)

Liverpool - Chelsea 1-1 (Wijnaldum 57 / Luiz 24)

Sunderland - Tottenham 0-0

Bournemouth - Crystal Palace 0-2 (Dann 46, Benteke 90)

Burnley - Leicester 1-0 (Vokes 87)

Swansea - Southampton 2-1 (Mawson 38, Sigurdsson 70 / Long 57)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu