Obavijesti

Sport

Komentari 27

Hart poslao Nijemca po ćevape pa primio golčinu od Podolskog

Hart poslao Nijemca po ćevape pa primio golčinu  od Podolskog
1

Njemačka je pobijedila Englesku u prijateljskoj utakmici u Dortmundu 1-0. Hart je driblao Nijemce pa primio eurogol od Lukasa Podolskog koji se u stilu oprostio od reprezentativnog dresa

VIDEO

Meni treba golman koji zna igrati, a ne samo napucavati, rekao je Pep Guardiola kad je došao na klupu Manchester Cityja. I što je prvo napravio? 

Rekao je Joeu Hartu, engleskoj 'jedinici' da potraži novi klub. 

Hart je otišao u Torino, a na njegovo mjesto stigao je Claudio Bravo.

U Cityju je izgubio mjesto, ali u engleskoj reprezentaciji i dalje je siguran. I kao da je htio pokazati Guardioli da i on zna s loptom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijateljska utakmica Njemačke i Engleske u Dortmundu. Hartu njegov igrač vraća loptu, Nijemac ga napada, a majstor ga šalje po ćevape. 

Podolski se oprostio golom

Njemačka je slavila 1-0, a svoj posljednji gol za 'elf' zabio je veliki Lukas Podolski. Ustvari, nije to bio gol. Bila je to golčina.

Takav prekrasan gol ne bi obranila ni dva Joea Harta, a svjestan je toga bio i Englez. Čestitao je bivšem igraču Bayerna, Arsenala i Intera na remek-djelu.

Podolski se oprostio nakon 13 godina. Prvi nastup za njemačku reprezentaciju upisao je još davne 2004. godine kada je debitirao protiv Mađarske kao drugoligaš. U to vrijeme igrao je za Köln, koji je u tekućoj sezoni ispao u drugu ligu. Postao je tako prvi drugoligaš, koji je dobio poziv za Njemačku od 1975. godine.

U njemačkom dresu upisao je 130 nastupa čime drži treće mjesto na vječitoj listi igrača s najviše nastupa, a zabio je i 49 golova. I tu se nalazi na trećem mjestu iza Gerda Mullera i Miroslava Klosea.

Podolski je tako spreman okrenuti novu stranicu i svojoj nogometnoj karijeri pošto na kraju sezone odlazi iz Galatasaraya. Karijeru nastavlja u japanskom Vissel Kobeu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu