Obavijesti

Sport

Komentari 119

Dečko, pa jesi li ti normalan? Pogledajte start Dele Allija...

Dečko, pa jesi li ti normalan? Pogledajte start Dele Allija...
1

Talent nije sporan, ali glava je. Ovo što je mlada zvijeza Tottenhama napravila na utakmici protiv Genta u Europskoj ligi je neshvatljivo. Pravo je čudo kako divljačkim startom nije slomio nogu protivniku

VIDEO

Dele Alli (20) jedan je od najperspektivnijih mladih igrača svijeta. Sjajni engleski veznjak spominjao se i kao moguća meta najvećih klubova, ali ostao je u Tottenhamu ovog prijelaznog roka, 18 mjeseci nakon svog debija u dresu Spursa.

Talent nije sporan, ali glava je. Ovo što je napravio tijekom utakmice protiv Genta u Europskoj ligi je neshvatljivo. Pravo je čudo da protivniku nije slomio nogu.

POGLEDAJTE VIDEO

Brecht Dejaegere (25) danas je dobio novu šansu. Ako mu nakon ovog nije pukla noga... Ovakvim startovima se završavaju karijere. Dele Alli je zaslužio najstrožu kaznu za budalaštinu koju je napravio. Naravno da je dobio crveni karton, pet minuta prije kraja prvog dijela, a vjerojatno ga čeka i paprena kazna Uefe.

'Maknite ga iz nogometa neko vrijeme'

Otegotna okolnost mu je ono što se dogodilo prije tog starta.

Alli je bio u duelu s jednim igračem Genta, pao je i tražio faul, a kad ga nije dobio, ustao je i divljački zario krampone u nogu Dejaegerea.

Iz kojeg god kuta gledali ovaj odvratan start, na pameti nam je samo jedna stvar - zabranite mu nogomet neko vrijeme, možda ga to nauči pameti.

Slažu se i Englezi.

- Alli je tom mladiću mogao okončati karijeru. Nema dileme, start je jako gadan. Noga mu je mogla puknuti samo tako, rekao je bivši trener Spursa Harry Redknapp, koji je komentirao utakmicu za kanal BT Sport.

Jermaine Jenas odigrao je 155 utakmica za Tottenham.

Ovakav start nikad nije vidio.

- Ma, ovo je užas. Alli je očito bio razočaran što mu sudac nije dao faul, ali nema opravdanja za ovo što je napravio. Mora se kontrolirati - rekao je Jenas.

Graham Poll: Nadam se da će ga Uefa još jače kazniti

Legenda Spursa Glen Hoddle nije štedio mladog Allija.

- Nema opravdanja za ovo. Alli je reagirao nakon što je izgubio loptu. Ovakvim stvarima nije mjesto na nogometnim terenima - rekao je Hoddle.

Englezi su prenijeli i komentar bivšeg suca Grahama Polla.

- Manuel De Sousa imao je samo jedan izbor, a to je crveni karton. Nadam se da će Uefa detaljno proučiti ovaj slučaj i dodatnom kaznom pokazati igračima da ovakvim startovima nema mjesta u nogometu - rekao je Poll.

Gent je odigrao 2-2 kod Tottenhama i prošao je dalje zahvaljujući 1-0 iz prve utakmice. Lovre Kalinić branio je cijeli susret za belgijski klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani