Obavijesti

Sport

Komentari 90

Del Bosque priznao: Hrvatska igra najbolji nogomet u skupini

Del Bosque priznao: Hrvatska igra najbolji nogomet u skupini
1

Bila ovo kurtoazija ili ne, Del Bosque nije daleko od istine. Hrvatska je u prva dva kola posve nadigrala svoje protivnike, gdje je Čehe samo čudo spasilo sigurnog poraza

VIDEO

Finale skupine D igra se između Španjolske i Hrvatske, a naš izbornik Ante Čačić neće moći računati na svog najvažnijeg igrača, Luku Modrića.

Na situaciju se osvrnuo i španjolski izbornik Vicente del Bosque koji je snažno komplimentirao Vatrenima uoči sutrašnje utakmice u Bordeauxu.

- Hrvatska igra najbolji nogomet u skupini, a mi i dalje ne znamo što je s Modrićem i hoće li igrati - izjavio je izbornik 'furije'.

Bila ovo kurtoazija ili ne, Del Bosque nije daleko od istine. Hrvatska je u prva dva kola posve nadigrala svoje protivnike gdje je Čehe samo čudo spasilo sigurnog poraza. Uostalom, broj upućenih udaraca prema golu protivnika (37) u 180 odigranih minuta najbolje oslikava kvalitetu napadačke igre naše reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Italija me zabrinjava. Dobri su u obrani i imaju rezultat. Francuska igra kod kuće i pobjeđuje, iako ne igraju dobro. Nijemci su tu. A i Hrvatska je tu. Ne znate ni što vam ždrijeb može donijeti - rekao je Gerard Pique o favoritima Eura te dodao nešto o klupskom kolegi:

- Rakitić i ja nismo razgovarali još. Oni očekuju pobjedu, a ja imam dobar odnos s njim. Dobra su momčad, no ne znam hoće li Modrić igrati.

Sutra od 21 sat na stadionu Bordeauxa igra se utakmica koja će odrediti daljnji put obje reprezentacije, a prema nekim najavama, španjolski bi izbornik trebao odmarati nekoliko važnih prvotimaca. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna