Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dernek pred Realovim hotelom: Navijači budili Luku i društvo...

Dernek pred Realovim hotelom: Navijači budili Luku i društvo...
3

Napoli večeras (20.45 sati) dočekuje Real Madrid i sanja čudo. Neispavani Madriđani imaju 3-1 s prve utakmice na Bernabeuu, ali Napolitanci će navaliti svom snagom na njih...

VIDEO

Stotine navijača pobrinulo se da igrači Real Madrida ne spavaju u noći na utorak. 

 

Napoli večeras (20.45 sati) dočekuje Real i sanja čudo. Neispavani Madriđani imaju 3-1 s prve utakmice na Bernabeuu, ali Napoli će navaliti svom snagom.

Kakva je navala i atmosfera pred utakmicu na San Paolu dovoljno govori podatak da se stadion otvara šest sati prije utakmice!

Uostalom, pogledajte kako su Napolitanci dočekali realovce ispred hotela.

 

 

 

 

Rog od prve minute?

- Vriska naših navijača čut će se do Madrida - kaže Marek Hamšik, koji će predvoditi Napoli u pokušaju prolaska u četvrtfinale Lige prvaka.

Sve podsjeća na 1987. godinu kad je Napoli ugostio Real, a navijači su tada šokiranim Španjolcima pjevali serenade ispred hotela.

Napoli nema što čekati, a vjerojatno ni mi nećemo previše čekati na prvi gol. Oni će jurnuti, Real će tražiti šansu iz kontre. 
Zinedine Zidane trebao bi izvesti očekivani sastav s Lukom Modrićem od prve minute.

Na drugoj strani Luku bi mogao čekati duel s Markom Rogom, koji je u posljednjim utakmicama oduševio Talijane. Rog, Diawara i Hamšik trebali bi činiti trio veznjaka ispred kojih će biti Callejon, Mertens i Insigne.

- Rog je u konkurenciji za momčad. Iako, mala je granica između igrača koji će biti u momčadi i onih koji će završiti na tribini. Rog je spreman, Mertens također, vidjet ćemo tko će igrati - rekao je Sarri i dodao:

- Možda imamo tri posto šanse, ali moramo pokušati. Ujedinjeni smo i Real bi ovdje mogao patiti. No oni su već navikli na ovo mi nismo. Ipak su europski prvaci.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener