Obavijesti

Sport

Komentari 174

Dinamo se prekasno probudio: Nasri zabio za pobjedu Seville

Dinamo se prekasno probudio: Nasri zabio za pobjedu Seville
5

Sevilla je slavila na Maksimiru golom Samira Nasrija u prvom poluvremenu. Petev je igrao s mladom momčadi, a već u 15. minuti ostao je bez kapetana Domagoja Antolića

VIDEO

Dinamo je izgubio do Seville na Maksimiru 1-0. Samir Nasri bio je koban za "modre" koji su ostali jedini klub u Ligi prvaka koji ove sezone još nije zabio gol...

POGLEDAJTE DETALJAN TIJEK UTAKMICE...

Ivajlo Petev iznenadio je sve sastavom i formacijom u svom europskom debiju u Dinamu. Bratko je po iznenađenje krenuo s klincima, dok one iskusnije poput dokapetana Josipa Pivarića i Paula Machada nije stavio ni na klupu.  

Pogledajte video: Livaković nakon utakmice

Pokretanje videa...

00:50

Sevillin žestoki pritisak i ozljeda kapetana

Sigali i Šifo bili su stoperi, na lijevom boku bio je Borna Sosa, a u veznom redu  Benković, Knežević, Pavičić...

Nije prošlo ni 15 minuta, a u igri je bio novi klinac, Ivan Fiolić, koji je zamijenio ozlijeđenog Domagoja Antolića. Dinamov kapetan na nosilima je napustio teren.  

- Nadamo se da nije križni ligament. Ide sutra na magnet pa ćemo vidjeti - rekao je nakon utakmice Dinamov trener Ivajlo Petev.

GNK Dinamo - Sevilla FC

Prvi put s petoricom iza

Petev je zamislio dvostruki blok i brzu tranziciju i to je dobro izgledalo.

Dinamo je igrao s petoricom u zadnjoj liniji, a Fernandes i Fiolić kreirali su prvu frku pred golom gostiju. Akciju je završio Fiolić udarcem preko gola. 

Livaković je otvorio utakmicu fantastičnom obranom. Kako je samo izvukao "bombu" koju mu je poslao Mariano... Nasri je nakon toga imao zicer, ali ovaj put Dinamo nije spasio Livaković, nego sreća. Bivša zvijezda Arsenala i Cityja promašila je s tri metra.

No Nasri nije promašio u 37. minuti. 

Sevillin napadač došao je duboko po loptu i tako je izvukao Dinamovu obranu. Uslijedila je brza akcija po desnoj strani i utrčavanje Nasrija kojeg su samo pogledom ispratili Benković i Livaković. Kao i loptu u mreži za 1-0 Seville.

Ništa novog nismo vidjeli u nastavku. Sevilla je nastavila s pritiskom, a Dinamo se jedva sastao s loptom. Nakon sat vremena moglo je biti 2-0, ali Vietto je promašio zicer. Šifo je samo pogledom ispratio loptu koja ga je preskočila, a napadač Seville se propisno obrukao pogodivši stativu s pet metara.

(Pre)kasno buđenje...

A onda je Dinamo preuzeo stvar u svoje ruke. I dobro je to izgledalo. Zadnjih 20 minuta Jorgeu Sampaoliju nije bilo svejedno. Sijevalo je kraj njegovog gola, a Soudani, Sosa i Schildenfeld primali su se za glavu nakon promašaja.

Dinamo je pritisnuo zadnjih 20 minuta, ali bilo je prekasno. Sevilla je iskusno i rutinski održala prednosti i osvojila bodove iz Zagreba. Dinamo je ostao jedini klub u Ligi prvaka ove sezone koji još nije zabio.

Nakon tri kola nema ni boda ni zabijenog gola uz osam primljenih...

Statistika: Dinamo opet bez udarca u okvir!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu