Obavijesti

Sport

Komentari 146

Hrvati srušili veliki Juventus! Kalinić i Badelj probili Buffona

Hrvati srušili veliki Juventus! Kalinić i Badelj probili Buffona
4

Fiorentina je u derbiju 20. kola Serie A pobijedila Juventus 2-1 na Artemio Franchiju. Oba gola djelo su hrvatskih reprezentativaca Nikole Kalinića i Milana Badelja

VIDEO

Fiorentina je priredila šok vikenda u Italiji svladavši Juventus 2-1 u derbiju 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva na Artemio Franchiju. Firenca slavi hrvatski dvojac u "violama" koji je zabio golove, Nikolu Kalinića i Milana Badelja.

Dok svi pišu o njegovom odlasku u Kinu, Nikola Kalinić nastavio je raditi ono za što je plaćen u Fiorentini - zabijati golove. Treću utakmicu zaredom hrvatski reprezentativac uspio je zabiti velikom Gianluigiju Buffonu pa se sigurno i Gigi nada kako će Kale uskoro otići iz Italije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vodeći gol za "viole" u 37. minuti na dodavanje Federica Bernardeschija Kaliniću je bio deveti u Serie A ove sezone. Potegao je s desne strane šesnaesterca i pogodio malu mrežicu za delirij na Artemio Franchiju. Nakon tog poteza Fiorentina slobodno može tražiti i koji milijun eura više za njegove usluge.

Milan Badelj zabio je za 2-0. Uputio je savršenu loptu prema Chiesi koji ju, čini se, nije dirao. Lopta je ipak prevarila Gianluigija Buffona. Bio mu je to drugi gol sezone.

Fiorentina je samo kratko vodila dva gola razlike. Četiri minute poslije Gonzalo Higuain zabio je za konačnih 2-1. Posljednjih pola sata dobio dobio je oporavljeni Marko Pjaca.

Juventus je ostao vodeći s 45 bodova i utakmicom više od Rome (44), Napolija (41) i Lazija (40). Fiorentina je napredovala na osmo mjesto s 30 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu