Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dok one pričaju, Maša vrišti... Na terenu! Šarapova za finale

Dok one pričaju, Maša vrišti... Na terenu!  Šarapova za finale
1

Marija Šarapova izborila je polufinale Stuttgarta, turnira na kojem igra prvi put nakon dopinškog skandala i kazne. Brojne tenisačice podigle su glas, a Šarapova im je odbrusila - vi pričajte, ja ću igrati

VIDEO

Što je rekla Bouchard? Ma, baš me briga, ne želim to komentirati. Ja sam iznad toga, rekla je Marija Šarapova, odjurila na teren te izborila polufinale Stuttgarta pobijedivši Estonku Anett Kontaveit 6-3, 6-4,. Za finale igra protiv Kristine Mladenović.

Tennis WTA Porsche Tennis Grand Prix

Šarapovoj je ovo povratnički turnir nakon pada na dopinškom testu u Australiji 2016. godine. Koristila je zabranjeni Meldonij. Suspendirali su je na dvije godine, a kasnije su joj smanjili kaznu na 15 mjeseci i evo je natrag na teniskim terenima. 

Opet igra i opet pobjeđuje.

 

No brojne tenisačice nisu dobro reagirale kad su shvatile da će Šarapova po povratku dobivati šansu kroz pozivnice, a ne kroz kvalifikacije kao ostale igračice.

- Ona je varalica, a varalicama se ne smije dozvoliti povratak u sport, mislim da nije u redu što je dobila pozivnicu za turnir. To je tako nepošteno prema ostalim tenisačicama, a WTA šalje krivu poruku djeci. Kao da kažu - slobodno varajte, a mi ćemo vas ponovno dočekati raširenih ruku. Nije pošteno i za Šarapovu zasigurno više ne mogu reći da mi je uzor - rekla je Eugenie Bouchard.

 

Zip came in handy

Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

Samo vi pričajte...

Mlada kanadska tenisačica izravno je oplela po Šarapovoj što je postao trend meču igračicama koje kao da se natječu tko će jače 'poderati' Ruskinju.

Među prvima je glas podigla nekadašnja prva igračica svijeta, Dankinja Caroline Wozniacki, kojoj nije jasno kako Šarapova može dobiti pozivnicu za turnir koji počinje dok joj suspenzija zbog pada na doping testu još traje.

Pitate se o čemu priča Wozniacki? Turnir u Stuttgartu počeo je 24. travnja, a Šarapovoj je kazna zbog dopinga istekla 26. travnja. Dobila je pozivnicu za turnir dok je još bila pod suspenzijom.

Naravno, njezin meč bio je na rasporedu taman kad joj je istekla kazna. Sredili su to organizatori turnira na kojem je glavni sponzor Porcshe, kakve li slučajnosti, i glavni sponzor Šarapove.

- Mislim da svi vide što se tu radi. Izvrću pravila kako bi pogodovali onima kojima to odgovara. Rade što im je volja - rekla je Wozniacki.
I dok one pričaju, Maša vrišti. Na terenu. Riješava jednu po jednu.

Sljedeća na redu je Kristina Mladenović...

WTA Stuttgart - četvrtfinale

Kristina Mladenović (Fra) - Carla Suarez Navarro (Špa) 6-3, 6-2

Maria Šarapova (Rus) - Anett Kontaveit (Est) 6-3, 6-4

Simona Halep (Rum/4) - Anastazija Sevastova (Lat) 6-3, 6-1

Laura Siegemund (Njem) - Karolina Pliškova (Češ/2) 7-6 (3), 5-7, 6-3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka