Obavijesti

Sport

Komentari 48

Domagoj Duvnjak: Ova ekipa pokazala je da ima karakter

Domagoj Duvnjak: Ova ekipa pokazala je da ima karakter
2

Imali smo trenutke od fantastičnih do ne baš tako dobrih, ali kad stavimo medalju oko vrata, možemo biti mirni jer znamo da je zaslužena, rekao je Domagoj Duvnjak

VIDEO

Kako sam? Uh, preživio sam. Prije svega, čestitke dečkima na pokazanom karakteru jer su ove utakmice pokazale da ova ekipa ima karakter. Bili smo u teškoj situaciji, ali na kraju smo presretni s ovom broncom, rekao je Domagoj Duvnjak nakon fantastične pobjede protiv Norveške 31-24 u borbi za brončanu medalju.

Europsko prvenstvo završili smo petom pobjedom u osam utakmica, ali i uzvratili smo Norveškoj za poraz u skupini koji nas je umalo koštao plasmana u polufinale.

Imali smo trenutke od fantastičnih do ne baš tako dobrih, ali kad stavimo ovu medalju oko vrata, možemo biti mirni jer je zaslužena. Hvala kondicijskim trenerima i fizioterapeutima, znamo kakvi smo došli na pripreme. I naravno, hvala navijačima - dodao je Duvnjak za RTL.

Zabio je naš najbolji igrač šest golova Norvežanima, ali i dodao sedam asistencija te je uvjerljivo najbolji asistent prvenstva. Tko zna kako bi bilo da je primjerice igrao više u napadu protiv Španjolske u polufinalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Korak više? Sad sam možda malo vruće glave. Sjest ćemo možda nakon tjedan dana i vidjeti gdje smo griješili. Sad nije vrijeme za to.

Hrvatskoj je ovo treća brončana medalja na europskim prvenstvima.

- Ma mogu nas zvati kako žele, mogu govoriti da smo brončani koliko god žele, mi smo sretni s ovom broncom - zaključio je Duvnjak.

REUTERS/PIXSELL

- Sretni smo i zadovoljni, ovo je veliki uspjeh, mi koji smo malo duže ovdje znamo što znači treće mjesto. Šteta zbog polufinala, ali čestitam svim ljudima koji su bili s nama cijelo vrijeme. Osvojili smo veliku broncu i nadam se da je ovo tek početak jedne nove velike Hrvatske - rekao je Ivan Čupić.

- Hvala dečkima. Ovo nije brončana medalja. Za nas je ovo zlatna medalja, znate kakve smo probleme imali od samog početka priprema. Bili smo i otpisani prije pet dana, a mi se u svoju domovinu vraćamo s novom medaljom - kazao je Jakov Gojun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu