Obavijesti

Sport

Komentari 12

Doveli još jednog igrača: Miller je novi napadač Medveščaka

Doveli još jednog igrača: Miller je novi napadač Medveščaka
1

Nakon Dennisa Bozica, Alexa Leavitta, Nathana Perkovicha i Curtisa Frasera, Medveščak doveo je i petog igrača. Napadač Adam Miller igrao je u ECHL-u i AHL-u

VIDEO

KHL Medveščak Zagreb će od iduće sezone u momčadi uz Tomu Zanoškog imati jos jednog napadača kojemu je jedna od kvaliteta brzina klizanja - Adama Millera.

Američki centar odlucio se pridružiti vratarima Robertu Kristanu i Michaelu Ouzasu, braničima Saši Martinoviću, Dennisu Bozicu, Kennyu MacAulayu i Andyu Sertichu, te napadacima Tomu Zanoškom, Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu i Curtisu Fraseru koji vec imaju potpisane ugovore s Medveščakom za 2012./2013. sezonu.

Adam Miller na put prema profesionalnom hokeju krenuo je 2002. godine s Detroit Little Caesarsima, klubu koji sponzorira Mike Ilitch, vlasnik NHL kluba koji je višestruki osvajač Stanley Cupa Detroit Red Wingsa. Little Caesarsi 2002./2003. nastupali su u MNHL-u koji više nije aktivan, a 27-godišnji centar iz Livonije (Michigan, SAD) te je sezone u 85 odigranih utakmica ostvario 160 bodova (64 gola i 96 asistencija). Iduće sezone zaigrao je u USHL-u, juniorskoj hokejskoj ligi najvišeg ranga u SAD-u, noseći dres Des Moines Buccaneersa. Za Buccaneerse je odigrao 57 utakmica, uključujući doigravanje, te postigao 23 gola i 26 asistencija. U sezoni 2004./2005. zaigrao je za sveučilišnu momcad Ferris State University koja se natječe u najvišem rangu američkog sveučilišnog sporta NCAA ligi. Adam je s Ferrisima ostao četiri sezone tijekom kojih je odigrao 146 susreta i upisao 77 bodova (30 golova i 47 asistencija).

- Adam Miller je iznimno vješt i svestran igrač. U napadu moze igrati na sve tri pozicije, ima dobru kontrolu nad pakom i tijekom svake izmjene daje sve od sebe. Inače, dolazi iz istog kraja kao i Nathan Perkovich, a to su čvrsti i snažni igrači. Naši navijači ce u Milleru vidjeti uzbudljivog igrača koji se, koliko čujem od njega, jako veseli dolasku u Zagreb - rekao je kratko trener Medveščaka Marty Raymond.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića