Obavijesti

Sport

Komentari 36

Avion sa zvijezdom Premierlige nestao iznad Engleskog kanala!

Avion sa zvijezdom Premierlige nestao iznad Engleskog kanala!
1

Emiliano Sala (28), argentinski napadač koji je za 17 milijuna eura iz Nantesa otišao u Cardiff City, navodno je bio u avionu koji se srušio u Engleskom kanalu. Salu je u Nantesu vodio Vahid Halilhodžić

VIDEO

Francuska kontrola leta potvrdila je kako je u ponedjeljak navečer s radara nestao privatni avion koji je letio iz Nantesa prema Cardiffu.

Pokretanje videa...

00:31

Engleski mediji pišu kako je u avionu bio Emiliano Sala (28), argentinski napadač koji je igrao za Nantes i kojeg je tamo vodio bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😀⚽️👏#merciàtous#🔰#+3️⃣✅#vamosqvamos

Objavu dijeli Emiliano Sala (@emilianosala9)

'Zabrinuti smo'

Sala je potpisao za Cardiff City u transferu od 17 milijuna eura, rekordnom za taj klub koji igra u Premiershipu. U jednoj od posljednjih objava na društvenim mrežama Sala je objavio fotografiju sa suigračima iz Nantesa i napisao: 'Ciao'. 

Francuska policija rekla je kako vjeruje da je u avionu bio Emiliano Sala, prenosi AFP. Glasnogovornik zračne luke u Carfiffu potvrdio je da je avion iz Nantesa trebao sletjeti u ponedjeljak navečer.

- Čuli smo uznemirujuće vijesti. Čekamo nove informacije, onda ćemo moći više reći. Zabrinuti smo za Emiliana Salu - rekao je predsjednik Cardiff Cityja Mehmet Dalman. 

Potragu prekinuli usred noći

Strahuje se kako se avion srušio iznad Engleskog kanala.

- U 20.23 sata primili smo poruku da je mali avion nestao s radara blizu Alderneya. Odmah smo pokrenuli masivnu potragu i operaciju spašavanja u koju su bili uključeni helikopteri i brodovi. U avionu je bilo dvoje ljudi, a potragu smo morali prekinuti u dva ujutro, zbog pogoršanja vremena. Potraga je nastavljena u utorak ujutro, ali još nema traga avionu - objavila je policija Guernseya, drugog otoka po veličini u Kanalskom otočju.

Vjeruju kako je avion nestao u blizini nenaseljenog otoka Alderneya.

Sala je od početka sezone zabio 13 golova za Nantes, a velika želja mu je bila igrati u Premiershipu. Nakon tri i pol godine u dresu Nantesa, Sala je potpisao za Carfiff City koji nikad nije toliko platio za pojačanje. 

Nakon potpisa Sala se vratio u Francusku kako bi se oprostio od suigrača. Samo desetak sati nakon rastanka s njima sjeo je u avion koji ga je trebao odvesti u novi klub.

Nantes je odgodio utakmicu u srijedu koju je trebao igrati protiv niželigaš Sannoisa.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe