Obavijesti

Sport

Komentari 80

Dule najbolji asistent na Euru, Hrvatska ima najbolji napad...

Dule najbolji asistent na Euru, Hrvatska ima najbolji napad...
5

Domagoj Duvnjak s 46 dodavanja najbolji je asistent. Hrvatska je zabila najviše na Euru, okruglih 250 golova, a i najprecizniji smo. Hrvati su i tukli najviše na turniru

VIDEO

Hrvatski rukometaši vraćaju se u domovinu s broncom oko vrata. Kako je rekao ministar obrane Jakov Gojun, broncom koja njima zlata vrijedi. Kauboji su osvojili svoju treću europsku broncu i već 13. medalju od samostalnosti.

Domagoj Duvnjak najbolji je asistent Europskog prvenstva s 46 dodavanja. Dule je ispred najboljeg mladog igrača Eura, Norvežanina Sandera Sagosena koji ima šest asistencija manje. Na trećem mjestu je Danac Mikkel Hansen s 38 asistencija.

Manuel Štrlek , koji je izabran u idealnu momčad prvenstva kao najbolje desno krilo, četvrti je strijelac na Euru s 43 gola iz 54 pokušaja.

Hrvatsko otkriće prvenstva, pivot Marino Marić , šesti je po uspješnosti. Zabio je 32 gola iz 45 udaraca. Jakov Gojun drugi je bloker prvenstva s 10 uspješnih blokada, isto toliko ima Rus Černoivanov, a prvi je Finn Lemke iz redova europskih prvaka.

Ivan Stevanović je među 10 najboljih golmana Europe s 34 posto obrana, prvi je Vincent Gerard iz Francuske s 37 posto, drugi je Viktor Kirejev iz Rusije s 36 posto, a isti postotak ima i Nijemac Andreas Wolff.

Hrvati najbolji i najprecizniji, a i najviše tuku

Hrvatska odlazi s Eura kao najbolja napadačka momčad. Kauboji su u osam utakmica zabili točno 250 golova, 15 više od Norveške i 27 golova više od europskih prvaka Nijemaca.

POGLEDAJTE VIDEO: Kauboji se još jednom iskazali

Pokretanje videa...

24sata Video 00:13

Kauboji nisu samo najviše zabili, već su i najbolja momčad po postotku uspješnosti. Hrvatska je na prvom mjestu s 64 posto uspješnosti. Islanđani su na drugom mjestu sa 63 posto, a isti postotak uspješnosti imaju i Francuzi.

Hrvati su spremni zasukati rukave i potući se na terenu. Hrvatska i Njemačka momčadi su koje su najviše tukle na Euru. Hrvatska ima 36 minuta isključenja i tri crvena kartona, dok je njemačka na 40 minuta isključenja i dva crvena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu