Obavijesti

Sport

Komentari 2

Duvnjak, Pavlović i Štrlek u izboru za momčad godine LP-a

Duvnjak, Pavlović i Štrlek u izboru za momčad godine LP-a
1

U izboru za najbolju momčad Lige prvaka ove sezone su tri hrvatska igrača, a za najboljeg trenera sezone na isteku je Zagrebov čudotvorac Veselin Vujović

VIDEO

Rukometna sezona u Ligi prvaka bliži se svome kraju, a kako je Final Four pred vratima, tako je i EHF po četvrti put organizirao izbor All Star momčadi Lige prvaka. 

Ove godine osim najbolje sedmorke može se birati i najbolji trener, obrambeni igrač i mladi igrač sezone, a Hrvatska i Zagreb imaju svoje predstavnike.

U izboru za najbolje lijevo krilo Lige prvaka zasluženo je Manuel Štrlek iz Kielcea, a bori se s Dibirovim, Sigurdssonom, Gensheimerom i Källmanom.

U konkurenciji za najboljeg srednjeg vanjskog su Domagoj Duvnjak, Lauge Schmidt, Dejan Bombač, Andy Scmhid i Nikola Karabatić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posebno veseli što imamo svog predstavnika i u izboru najboljeg mladog igrača godine. To je, naravno, Domagoj Pavlović, a protukandidati su mu Blaž Janc, Darko Đukić, Lasse Andersson i Jerry Tollbring.

No nije tu kraj. Trener Zagreba, najugodnijeg iznenađenja Lige prvaka ove sezone, Veselin Vujović kandidat je za trenera godine. Uz njega tu su još i Javi Sabate, Ljubo Vranješ, Raul Gonzalez te Talant Dušebajev.

Glasovanje traje do 24. svibnja u ponoć, a svoj glas za naše igrače i trenera Zagreba možete dati na stranicama EHF-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...