Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dva sata drame i preokreta, pa poraz: Kraj za Ćorića u Miamiju

Dva sata drame i preokreta, pa poraz: Kraj za Ćorića u Miamiju
1

U dvoboju punom preokreta na kraju je kao pobjednik izašao 28-godišnji Francuz iako je propustio meč-loptu pri vodstvu 5-3. Ćorić je tako ispao s turnira u Miamiju u 3. kolu...

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 4. kolo velikog ATP turnira u Miamiju, njega je nakon dva sata i 39 minuta igre u 3. kolu svladao Francuz Adrian Mannarino sa 6-4, 2-6, 7-6 (3).

U dvoboju punom preokreta na kraju je kao pobjednik izašao 28-godišnji Francuz iako je propustio meč-loptu pri vodstvu 5-3.

Nakon što su i Ćortić i Mannarino u svojim drugim servis-gemovima u meču spasili po "break-loptu", oba igrača su izgubila svoj početni udarac kada su po treći puta servirali u susretu. Nažalost, Ćorić je kod rezultata 3-3 još jednom pokleknuo na svom servisu, a Francuz mu potom više nije dopustio povratak u prvi set.

Nakon gubitka prve dionice igre Ćorić se na nekoliko minuta povukao u svlačionicu gdje se uspio pribrati. U prvoj igri drugog seta izvukao je čak tri "break-lopte", na prvu je Mannarino zamalo promašio, no drugu i treću je naš mladi igrač spasio odličnim udarcima.

Potom je Francuz počeo sve više griješiti, a te su ga greške koštale gubitka servisa u šestoj i osmoj igri drugog seta koji je stoga pripao Ćoriću sa 6-2.

No, takva igra je potrajala samo do trećeg gema trećeg seta, a zatim je Ćorić vlastitom neaktivnosti vratio Mannarina "u udarac", Francuz se ograničio na držanje lopte u igri, dok je Ćorić promašajima donirao suparniku "break". Kod vodstva Mannarina 4-2 Ćorić je uspio spasiti 15-40, a kod 5-3 i meč-loptu Francuza da bi u trenucima kada je Mannarino servirao za meč Ćorić s nekoliko odličnih poteza uspio vratiti "break" za 5-5.

Posebno je efektan bio bekhend u sam kut igrališta kojim je realizirao "break-loptu".

Kod vodstva od 6-5 Ćorić je stigao i na dva poena od pobjede povevši sa 15-30 na servis Mannarina, no nije upio osigurati i meč-loptu. I kada se očekivalo da će Ćorić u "tie-breaku" imati zamah, dogodilo se suprotno, Mannarino je poveo sa 4-0 i praktički osigurao pobjedu. No, kod 4-1 Francuz je napravio dvostruku servis pogrešku, a kod 4-2 je poslao volej u aut i u potpunosti vratio Ćorića u igru.

Nažalost, Ćorić je uzvratio s dva izgubljena poena zaredom na vlastitom početnom udarcu, a Mannarino novu šansu za pobjedu nije propustio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj