Obavijesti

Sport

Komentari 59

'E, moj Niko': Predsjednik ušao u teren i zatražio objašnjenje

'E, moj Niko': Predsjednik ušao u teren i zatražio objašnjenje
1

Odigrali smo okej utakmicu. Nije to bila dobra igra, ali okej. Napravili smo dvije greške i Borussia je to iskoristila. Mi nismo iskoristili svoje šanse, rekao je Niko Kovač poslije susreta s predsjednikom Bayerna na terenu...

VIDEO

Bayern je izgubio od Borussije u njemačkom Superkupu 2-0 i tako porazom otvorio novu sezonu. Na prvu bi se reklo, ma nema panike, tek je sezona počela, ali tako ne misle šefovi bavarskog kluba. Niki Kovaču bilo je bome vatreno na travnjaku na kraju utakmice kada je sišao predsjednik Uli Hoeness koji je htio razgovarati s njim.

Šok za Kovača! Borussia je pomela Bayern za Superkup
Šok za Kovača! Borussia je pomela Bayern za Superkup

Po njegovom mrkom pogledu možemo zaključiti kako razgovor baš i nije prošao u mirnom i veselom tonu. Koliko god taj trofej nema toliku važnost, poraz od glavnih rivala za u Bundesligi veliki je udarac za ego Bayerna i pucanj upozorenja da moraju raditi na pojačanjima do kraja prijelaznog roka kako bi bili konkurentni prvo sjajno Borussiji, a onda i u Ligi prvaka. 

Unatoč razgovoru sa šefom, Niko nije bio previše potresen na presici.

- Odigrali smo okej utakmicu. Nije to bila dobra igra, ali okej. Napravili smo dvije greške i Borussia je to iskoristila. Mi nismo iskoristili svoje šanse - rekao je Niko.

Predsjednik kluba Hoeness nedavno se naljutio na Kovača jer je pričao da intenzivno rade na dovođenju Sanea, zbog čega se morao ispričati Guardioli i Cityju.

- Nazvao sam Pepa Guardiolu. Razgovarali smo i ispričao sam mu se zbog izjave. Pazit ću u budućnosti, izjava nije bila primjerena. Želim se ispričati i Manchester Cityju - rekao je Kovač prije nekoliko dana shvativši da je pričao o stvarima o kojima baš i ne smije. 

Borussia je do trofeja stigla golovima Sancha i Paca Alcácera, dok se Bayern dobrano napromašivao. Vidjelo se da fali svježine, a igra previše ovisi o Robertu Lewandowskom koji ipak ne može sve sam. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi