Obavijesti

Sport

Komentari 18

Enrique: Neymar bi me ubio kad ga ne bih stavio u prvih 11

Enrique: Neymar bi me ubio kad ga ne bih stavio u prvih 11
1

Barcelona dočekuje Atletico Madrid na Camp Nou. Bit će to susret prve i druge momčadi španjolskog prvenstva i prilika za odvojiti se na vrhu prvenstvene ljestvice

VIDEO

Barcelona u sklopu 22. kola španjolske Primere, u derbiju prve i druge momčadi na ljestvici, dočekuje Atletico Madrid na Camp Nou u subotu.

Momčad Luisa Enriquea je u odličnoj formi i ne zna za poraz već 25 utakmica u nizu, a na svojem terenu je zadnji put izgubila od Manchester Uniteda u prijateljskoj utakmici 25. srpnja 2015. godine. Kako zaustaviti momčad koja je na Camp Nou u svim natjecanjima od početka ove sezone samo jednom remizirala i sve ostale utakmice pobijedila (17 ukupno)?

Odgovor bi mogao znati Diego "Cholo" Simeone. Njegov stil igre je poznat, a Atletico Madrid glasi za momčad kojoj je "nemoguće" zabiti gol. Atletico je drugi na tablici s istim brojem bodova kao i prva Barcelona (48). Iako je zabila "samo" 30 golova u prvenstvu, momčad iz Madrida je primila samo osam - uvjerljivo najmanje u svim ligama petice (jedini blizu je Bayern koji je primio devet).

No mogu li 'colchonerosi' zaustaviti Barcelonin stroj? Zadnje tri utakmice su malo posrnuli, remizirali sa Sevillom u prvenstvu i ispali iz Kup Kralja od Celte Vigo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oni su nam izravni rival. Pobjeda bi bila jako bitna za razliku u bodovima, ali i za gol razliku - rekao je trener 'blaugrane' Luis Enrique.

Neymar mora igrati

- Željan sam vidjeti dobru utakmicu i dobar nogomet. Morat ćemo igrati najbolje što možemo od 1. do 95. minute - dodao je španjolski stručnjak.

Neymar je pretrpio lakšu ozljedu kada je dobio udarac, ali ne bi trebalo biti problema oko njegova nastupa u subotu.

- Neymar je dobio udarac. Možda ne bi bilo najpametnije ostaviti ga na klupi... Zgrabio bi me i ubio. Definitivno će igrati - zaključio je Španjolac.

Fifa ukinula kaznu Atleticu

Spomenimo i da je Fifa privremeno ukinula zabranu transfera Atletico Madridu. Vodstvo 'colchonerosa' se žalilo na kaznu, a Fifa ju je odlučila ukinuti dok Odjel za žalbe ne riješi sva potrebna pitanja i da sve potrebne odgovore koje Madriđani traže.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića