Obavijesti

Sport

Komentari 3

Europsko prvenstvo: Topolovec ispala u prvom krugu turnira...

Europsko prvenstvo: Topolovec ispala u prvom krugu turnira...
1

Bivša kadetska viceprvakinja svijeta izgubila je ipponom od Ukrajinke Oleksandre Starkove koja je potom na isti način izgubila od Kosovarke Majlinde Kelmendi

VIDEO

Hrvatska judoka u kategoriji do 52 kg Tihea Topolovec nije uspjela proći prvi krug natjecanja na Europskom prvenstvu koje je u četvrtak započelo u ruskom Kazanju.

Bivša kadetska viceprvakinja svijeta izgubila je ipponom od Ukrajinke Oleksandre Starkove koja je potom na isti način izgubila od Kosovarke Majlinde Kelmendi, ponajbolje svjetske judašice u posljednje dvije godine.

Bio je to prvi nastup hrvatskih predstavnika na EP-u u Kazanju, gdje će u petak na tatami izaći hrvatska olimpijska Marijana Mišković Hasanbegović i Andrea Đaković, obje u kategoriji do 63 kg.

Mišković Hasanbegović pokušava izboriti mjesto u olimpijskom turniru, za što se boduje i nastup na EP-u, a prva suparnica joj je Nizozemka Franssen od koje je poražena na posljednjem SP-u. Đaković će se boriti s Francuskinjom Loko koja nastupa pod belgijskom zastavom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glavni hrvatski aduti u Kazanju će na tatami u subotu: aktualna juniorska prvakinja svijeta Brigita Matić te Ivana Maranić u kategoriji do 78 kg; viceprvakinja Europe do 23 godine Ivana Šutalo u kategoriji iznad 78 kg te Zlatko Kumrić viceprvak Europe do 23 godine u kategoriji do 100 kg, koji se bori za nastup na OI.

Brigitu Matić u 1. kolu čeka Francuskinja Tcheumeo, a Ivanu Maranić Britanka Powell. Ivana Šutalo će se boriti protiv Bjeloruskinje Sluckaje, a Kumrića čeka Moldavac Tachii.

U nedjelju će se u ekipnom dijelu natjecanja boriti perspektivna ženska hrvatska reprezentacija koja će, nažalost, biti u oslabljenom sastavu, jer se zbog ozljede ramena u Kazanju ne natječe Barbara Matić koja je već osigurala olimpijsku vizu u kategoriji do 70 kg.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz