Obavijesti

Sport

Komentari 25

Fjodor je odgovorio i izmamio veliki pljesak: Da, borit ću se

Fjodor je odgovorio i izmamio veliki pljesak: Da, borit ću se
1

Najveći Bellatorov event u povijesti nekim je novim obožavateljima pružio nove vidike, ali onim starijima ostavio vrlo, vrlo gorak okus u ustima. Pa ipak, stigle su i dobre vijesti

VIDEO

Moramo biti otvoreni, a i svaki ljubitelj MMA-a priznat će sam sebi - ovo što smo noćas pratili i željno iščekivali pretvorilo se u jednu veliku muku. Jer prvo je najveći svih vremena Fjodor Jemjeljanenko dobio batina od prosječnog borca kao što je Matt Mitrione, a zatim je i ludi Chael Sonnen porazbacao Wanderleija Silvu.

Najveći Bellatorov event u povijesti nekim je novim obožavateljima pružio nove vidike, ali onim starijima ostavio vrlo, vrlo gorak okus u ustima. Mnogi će se složiti s tom tvrdnjom jer gledati kako Mitrione, čovjek koji je gubio od svakog ozbiljnijeg borca u UFC-u, razbija Fjodora u 'ground and poundu' u prvih minutu i pol prve runde baš i nije po guštu MMA obožavatelja.

Kako god, Mitrione je nokautirao Fjodora, a Sonnen tukao Silvu tri runde i odnio uvjerljivu pobjedu odlukom sudaca (30-26, 30-27, 30-27). Kasnije su se oglasili pred novinarima na 'post-fight' konferenciji.

Chael Sonnen, inače poznat kao 'The American Gangster', nerijetko se naziva i 'Bad Guy' MMA-a. Razlog je vrlo jednostavan - od pranja love i prijetnji do teških riječi i prozivki. On je jedan vrlo ekstravagantan tip i kao takav je izgradio veliku bazu obožavatelja, ali i onih koji mu baš i nisu naklonjeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon pobjede nad Silvom prozvao je Fjodora. Ukratko, rekao je da ga je Fjodor tražio autogram u 'backstageu' i da ga može dobiti jedino ako stavi potpis na ugovor i uđe u ring s njime.

- Ali mi smo u različitim težinskim kategorijama - rekao je uz smiješak 'The Last Emperor' na pressici nakon čega je riječ pripala Sonnenu, koji je pokušao ublažiti stvari izrečene u kavezu.

- Nikad ne bih gazio čovjeka dok je na podu. Poštujem Fjodora i to je bio moj način da ga ponovno dignem na noge. Njegova je borba mogla otići na obje strane. Mitrione je je*eno čvrst lik, a ljudi to jednostavno ne razumiju. Želim da bude jasno, poštujem Fjodora i vjerujem da će se naši putevi susresti prije ili kasnije. Fjodor je bio devet kilograma lakši od Mitrionea, a razlika između mene i njega je manja od toga. On se nije žalio na razliku u odnosu na Mitrionea pa se ni ja ne bih na onu u odnosu na njega - rekao je 'The American Gangster'.

A pitanje koje je zanimalo baš svakog MMA obožavatelja postavio je poznati novinar Ariel Helwani. Ono je glasilo - Hoće li se Fjodor i dalje boriti nakon ovog teškog poraza?

- Da, jer sam borac - kratko je rekao Fjodor i izmamio veliki pljesak svih okupljenih na pressici.

- Mislim da ništa ne bih mijenjao. Trenirao bih na isti način i mogu vam reći da sam tijekom ovog kampa uložio svu svoju energiju u ovo - zaključio je najveći ikada.

Potvrda o nastavku karijere zanimala je i sve obožavatelja Mirka Filipovića jer svi željno iščekuju najveći revanš u povijesti slobodne borbe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu