Obavijesti

Sport

Komentari 4

Furyjev ujak: Istina je, htio se ubiti, ali nastavit će boksati...

Furyjev ujak: Istina je, htio se ubiti, ali nastavit će boksati...
1

Ono što se događa u ovom trenutku, ono što on govori i radi ne smije se uzimati za ozbiljno. On trenutno nema kontrolu nad svojim postupcima. I to ne govorim ja, to je profesionalno mišljenje liječnika, kaže otac John

VIDEO

Ujak i trener Tysona Furyja Peter Fury potvrdio je da je njegov štićenik bio pozitivan na kokain te da se zaista htio ubiti. No isto tako, rekao je da njegova obitelj i dalje vjeruje da će nastaviti boksati.

Tyson Fury & Wladimir Klitschko Head-to-Head Press Conference

Tysonu su još uvijek ostali naslovi po WBA i WBO verziji, a Peter vjeruje kako još uvijek može nastaviti s boksom premda mu prijeti suspenzija i uzimanje pojasa. Kao i Tysonov otac John, i Peter smatra da mu se nije pridalo dovoljno pažnje i poštovanja. Onoliko koliko zaslužuje.

- VADA je dala službenu potvrdu da je Tyson bio pozitivan na kokain. To mi samo potvrđuje u kojem očaju i dubinama je zaglibio. Svi znamo što ti to (droga) radi. Niti jednom ljudskom biću ne pomaže, samo ga gura u ponor. Čini se kako se okrenuo svemu tome jer nije imao s kime pričati, s kime podijeliti svoje osjećaje - rekao je Peter.

Ovdje se postavlja pitanje kako to da Tyson Fury nije imao s kime pričati? Boksački trener je svojem štićeniku prvenstveno prijatelj i psiholog. Jedan s drugim provode većinu vremena i što rade ako ne komuniciraju međusobno?

- Da je Tyson bio svjestan dok je to sve radio naš odnos bio bio završen. Ne podnosim takvo ponašanje. No znam kako mu je bilo.

Peter je također otkrio da se njegov nećak borio s depresijom dulje vrijeme unatoč tome što je to tek nedavno izašlo u javnost.

Anthony Crolla v Jorge Linares WBA & WBC Diamond Lightweight Title

- Ovo se događa već neko vrijeme - bori se s usponima i padovima - i mislim da je njegovo osvajanje naslova prvaka stvorilo dodatni pritisak. To ga je dodatno gurnulo preko ruba. Sudeći prema psihološkim izvještajima, trebat će se liječiti, podići se na noge...

Tysonov otac John moli sve njegove pristalice, sve boskačke obožavatelje i vlasti da podrže njegova sina u borbi koju vodi.

- Ono što se događa u ovom trenutku, ono što on govori i radi ne smije se uzimati za ozbiljno. On trenutno nema kontrolu nad svojim postupcima. I to ne govorim ja, to je profesionalno mišljenje liječnika. Najviše će mu pogodovati malo pomoći i pravi način poštovanja. On obožava boks, to je njegov život i ne vidim razloga zašto se ne bi oporavio. Ali neće se oporaviti ukoliko mu nitko ne želi pomoći. Nije to samo stvar liječnika ili obitelji. Treba poštovanje boksa i ljude oko sporta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba