Obavijesti

Sport

Komentari 112

Ibra ispisao povijest u pobjedi Uniteda, Gabriel je spasio City

Ibra ispisao povijest u pobjedi Uniteda, Gabriel je spasio City
2

Manchester City izborio je poziciju koja ga vodi u Ligu prvaka nakon dramatične pobjede nad Swansea Cityjem na Etihadu. Zlatan Ibrahimović ispisao je povijest u slavlju Uniteda kod Leicestera

VIDEO

Manchester United je, nakon tri uzastopna remija u prvenstvu, napokon upisao pobjedu. U 24. kolu Premiershipa slavio je kod aktualnog prvaka Leicester Cityja 3-0.

"Vragovi" su do vodstva stigli u 42. minuti kada je Mhitarjan primio loptu gotovo na centru pa pobjegao obrani lisica i rutinirano zabio za 1-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo dvije minute kasnije Zlatan Ibrahimović je ispisao povijest Premier lige. Pogodio je za 2-0, a to mu je bio 15. gol ove sezone. S 35 godina i 125 dana najstariji je igrač koji je ikad u engleskoj ligi stigao do brojke od 15 golova.

Konačnih 3-0 postavio je Juan Mata u 49. minuti nakon sjajne akcije s Mhitarjanom. United se ovom pobjedom potpuno vratio u utrku za Ligu prvaka, dok Leicesteru predstoji borba za ostanak.

Gabriel Jesus spasio je Manchester City nove blamaže i gubitka bodova protiv Swansea Cityja na Etihadu. Brazilac je zabio oba gola u pobjedi 2-1 kojom su iskoristili poraze Arsenala i Liverpoola te skočili na treće mjesto.

Novo pojačanje domaćina dovelo ih je u vodstvo već u 11. minuti nakon odbijanca. Iako je City nastavio dominirati, nije uspio povećati vodstvo pa je pitanje pobjednika visjelo u zraku sve do završnice, a to se domaćinima umalo obilo o glavu.

Gylfi Sigurðsson razveselio je navijače "labudova" devet minuta prije kraja pogodivši iz daljine za 1-1. Taj je rezultat na semaforu stajao sve do treće minute sudačke nadoknade kada je Gabriel Jesus zabio treći gol u samo pet dana za pobjedu.

>>> Ljestvicu Premiershipa pogledajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu