Obavijesti

Sport

Komentari 154

Gdje gledati Hajdukov domaći debi: Poljud ispunjen za Gziru

Gdje gledati Hajdukov domaći debi: Poljud ispunjen za Gziru
1

I bez obzira što su pitanje prolaska praktički riješili, Splićani će imati jako dobru podršku. Do 12.20 prodano je 14.200 ulaznica, pa se s pravom očekuje da Poljud večeras posjeti i do 20 tisuća navijača

VIDEO

Od 20 sati Poljud će opet doći na svoje. Pozdravit će svoje ljubimce koji će protiv malteške Gzire imati domaću premijeru u novoj sezoni.

Problema, valjda, neće biti jer Hajduk je s vruće Malte donio prednost od 2-0, pa bi samo trebali potvrditi prolazak u drugo pretkolo Europske lige. U kojem će ih vrlo izvjesno čekati latvijski Ventspils koji će kod albanske Teute braniti 3-0.

Više od 15.000 navijača

- Ne dolaze nam ribari, nego normalna momčad koja zahtjeva da se za nju pripremamo - ostao je miran trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice koju će morati pripremiti bez Caktaša i Posavca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I bez obzira što su pitanje prolaska praktički riješili, Splićani će imati jako dobru podršku. Do 12.20 prodano je 14.200 ulaznica, pa se s pravom očekuje da Poljud večeras posjeti i do 20.999 navijača. U svakom slučaju bit će to lijepa kulisa.

Oni koji neće pohoditi Poljud, prijenos će moći pratiti na kanalu Arena Sport 1 koja se može gledati u osnovnom paketu MAXtv-a. Utakmicu sudi Cipranin Nikolas Neokleous.

Do 12:20 sati svoje je mjesto na tribinama poljudskog stadiona za utakmicu Hajduk - Gzira United osiguralo 14.200 gledatelja! ❤️💙

Objavljuje HNK Hajduk SplitČetvrtak, 18. srpnja 2019.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu