Obavijesti

Sport

Komentari 13

Giroud srušio internet, Arsene mu se divi: Ovo je umjetnost...

Giroud srušio internet, Arsene mu se divi: Ovo je umjetnost...
5

FRANCUSKI ŠKORPION Arsene Wenger sjedi na klupi Arsenala već 21 godinu, a Giroudov gol Palaceu prvoga dana 2017. godine svrstao je među pet najboljih koje je ikad vidio od napadača 'topnika'

VIDEO

Nije dobio idealnu loptu i morao je napraviti nešto specijalno, rekao je Arsene Wenger o potezukoji je već prvoga dana 2017. istaknuo kandidaturu za GOL GODINE.

Ono što je Olivier Giroud napravio u 17. minuti utakmice protiv Crystal Palacea moralo bi naći svoje mjesto među najljepšim golovima godine. Sjajnu akciju Arsenala francuski napadač završio je "škorpionom" pod prečku za 1-0.

Bog mi je pomogao

Arsenal je u jubilarnoj 200. utakmici na Emiratesu pobijedio Crystal Palace 2-0, a Olivier Giroud zabio je golčinu o kojoj se priča. Poseban je taj Emirates.

Zagrebački Dinamo otvorio je stadion 2006. godine, a Eduardo je prvi igrač koji je zabio na njemu. Arsenal tada dobio Dinamo 2-1, a jubilarna utakmica na Emiratesu izbacila je jedan od najljepših golova proteklih sezona.

- Neće mi biti preteško reći da mi je ovo najljepši gol u karijeri. Imao sam i sreće, ali to je jedino što sam mogao napraviti. Lopta je bila malo iza, pokušao sam je zahvatiti i zabio. Ma, sam Bog mi je pomogao da to uđe u gol - rekao je Giroud.

Impresioniran je bio i Arsene Wenger. A njega nije baš lako impresionirati. Na klupi Arsenala je 21 godinu, a Giroudov gol svrstao je među pet najboljih koje je ikad vidio da su zabili Arsenalovi napadači, uz dva gola Bergampa i dva Henryja.

- To se ne vježba na treninzima. To je bio refleks. Nije nemoguće zabiti, ali morate imati izniman refleks. Vidio sam sjajne golove u Arsenalu, a ovaj je u TOP 5. Bergkamp protiv Leicestera i Newcastlea, Henry protiv Reala i Liverpoola i ovo. Giroud je pretvorio gol u umjetnost. Ovo će zavijek biti upamćeno kao Giroudov gol - rekao je Wenger.

Na njegovu majstoriju reagirao je i Twitter. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu