Obavijesti

Sport

Komentari 13

Glumio je frajera, bahatio se pa na kraju skoro ostao bez glave

Glumio je frajera, bahatio se pa na kraju skoro ostao bez glave
1

"Taunting" je uglavom vrlo efikasan, Anderson Silva je karijeru izgradio na tome, a Roy Jones Junior, primjerice, primjer je svjetski poznatog boksača koji se borio takvim stilom. No, što kad stvari pođu po zlu?

VIDEO

Bilo je puno slučajeva u kojima su bahati borci na kraju dobili batina. Primjera je zaista mnogo, ali mi ćemo se prisjetiti jednog - kada je Anderson Silva popio nokaut od Chrisa Weidmana i izgubio pojas prvaka srednje kategorije nakon dugih šest godina vladavine.

Veliki Brazilac je karijeru izgradio na nečemu što se na engleskom govornom području zove "taunting". Najbliži prijevod na našem jeziku bio bi "izazivanje" - unutar oktogona. "Taunting" je čin u kojem borac svojeg protivnika izaziva i prvocira kako bi ga natjerao na pogrešku ili izbacio iz takta.

Takav način je uglavom vrlo efikasan, Anderson Silva je karijeru izgradio na tome, a Roy Jones Junior, primjerice, primjer je svjetski poznatog boksača koji se borio takvim stilom.

No, što se dogodi kad taunting pođe po zlu? Bahatost je na svojoj glavi osjetio Jordan Powell kojeg je Dominick Reyes brutalno nokautirao na priredbi LFA 13. Uvjerite se sami.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu