Obavijesti

Sport

Komentari 31

Gola olimpijada: Otkrili detalje 'najseksi' otvaranja OI-ja ikad

Gola olimpijada: Otkrili detalje 'najseksi' otvaranja OI-ja ikad
15

Na otvorenju Olimpijskih igara u Riju 5. kolovoza sudjelovat će 6000 plesačica i plesača, a legendarna brazilska manekenka samo za ovu prigodu vraća se iz mirovine...

VIDEO

Iako se detalji otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 5. kolovoza drže pod strogim velom tajnosti, britanski Daily Mail piše kako će to biti "najseksi" otvaranje Olimpijskih igara ikad s legendarnom brazilskom manekenkom koja se samo za ovu prigodu vraća iz mirovine i utjelovit će legendarnu "Girl From Ipanema".

- Na pozornici će biti golem broj polugolih plesačica sambe čiji su kostimi dizajnirani tako da otkriju što je više moguće. Ipak je ovo Brazil, ovdje žensko tijelo slave kao nigdje drugdje - rekao je izvor za Daily Mail.

Brazil - Carnival 2012
Brazil - Carnival 2012 Notting Hill Carnival 2012

Gisele kao "Girl from Ipanema"

Britanski tabloid piše kako će se za ovu prigodu iz mirovine vratiti brazilski supermodel Gisele Bundchen (35), koja će se na otvaranju Olimpijade pojaviti kao legendarna "Girl From Ipanema".

Gisele će na stadion ući u pratnji hita koji će na klaviru odsvirati brazilski glazbenik Paolo Jobim, sin autora hita koji je 1962. godine osvojio svijet.

Pele pali baklju

Legendarni Brazilac Pele i jedan od najboljih nogometaša svih vremena zapalit će olimpijsku baklju na otvaranju na kojem će sudjelovati 6000 plesačica i plesača koji će kroz koreografiju predstaviti evoluciju ljudi u Brazilu.

Strah od terorizma, problemi u olimpijskom selu

Spektakularno otvaranje zahtijeva i spektakularno osigranje. Brazilci ništa ne prepuštaju slučaju i priključili su dodatnih 85.000 policajaca i vojnika koji će pojačati osiguranje na Igrama zbog straha od terorističkih napada.

No nije sve bajno. Daleko od toga. Olimpijske igre su pred vratima, ali olimpijsko selo još nije spremno za 17.000 sportaša koji će boraviti u njemu tijekom kolovoza. 

Brazilski Globo piše kako u više od 3000 apartmana još nema vode i struje, sve se radi u zadnji čas, a trebalo bi biti spremno do otvaranja Igara.

CARNIVAL PARADE IN SAO PAULO Notting Hill Carnival 2012
Brazil, Foz do Iguacu: Brazil Potbourri of the Iporã-Dinnershow of grill restaurant Rafain
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...