Obavijesti

Sport

Komentari 79

Hajduk izgubio od Aluminija, Pušnik vikao: Mene je sram!

Hajduk izgubio od Aluminija, Pušnik vikao: Mene je sram!
1

Nogometaši Hajduka pretrpjeli su prvi poraz u četvrtoj utakmici na pripremama pod vodstvom novog trenera Marijana Pušnika. U slovenskom Kidričevu svladao ih je Aluminij 1-0

VIDEO

Nogometni klub Aluminij donedavno je bio slovenski drugoligaš, čak je i izgubio u doigravanju za elitni razred od Zavrča, ali je za zelenim stolom ipak ušao u birano društvo u susjednoj nam zemlji nakon što Zavrč nije ishodio licenciju zbog financija.

Aluminij je u nedjelju u Kidričevu u zatvorenoj trening-utakmici ugostio Hajduk i slavio 1-0, što je prvi poraz splitskog kluba u četvrtoj utakmici na ovoljetnim pripremama. Jedini gol na utakmici zabio je Matic Vrbanec 20 minuta prije kraja utakmice.

- Ne znam kako je igračima, ali mene je sramota. Neki zaista ne shvaćaju gdje igraju i za što igraju. Nije stvar u pobjedi i jednom golu, suština je u tome kako se treba boriti za ovaj dres - rekao je trener Marijan Pušnik za Dalmatinski portal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi smo imali puno prilika. Nespretnost, tehnički nedostaci i umorne noge, uvjetovali su što nismo zabili, ali ako već ne možemo tehnikom i znanjem, onda možemo srcem, a tu smo danas zakazali. Bilo je i dobrih stvari, ali igračima sam otvoreno kazao da im uz ovakvu igru nije mjesto u klubu. Pola igrača Aluminija ima posao, to su poluamateri, ali igrali su sa srcem što naši nisu imali i nema danas niti jednog izgovora - dodao je.

Hajduk je u prvoj utakmici na pripremama remizirao bez golova s Mosorom, potom je u Sloveniji odigrao 1-1 s mađarskim Újpestom te pobijedio austrijskog niželigaša Vorwärts 6-0.

"Majstori s mora" u nedjelju su dobili novog igrača, obavijestio je klub na društvenim mrežama. Pripremama momčadi Marijana Pušnika priključio se senegalski napadač Dame Gueye (20), koji će se pokušati nametnuti u probnom periodu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu