Obavijesti

Sport

Komentari 129

Hajdukov kombi na bugarskoj granici: Alo, pa di je zapelo!?

Hajdukov kombi na bugarskoj granici: Alo, pa di je zapelo!?
2

STOP Hajdukovi oružari, koji kombijem prevoze opremu u Tursku, zapeli su na bugarsko-turskoj granici. Bugari ih ne puštaju zbog "nepotpune dokumentacije"

VIDEO

Hajduk je odmah reagirao te dokumentaciju poslao elektroničom poštom, faksom i DHL-om u Bugarsku, no bugarska carina priznaje samo originalne dokumente, a dok oni stignu do Svilengrada, proći će najmanje dan-dva...

Hajdukova prethodnica, ekonom Miro Čolak, maseri Domeniko Sisgoreo i Josip Grujica, krenuli su u subotu prema turskom Beleku kako bi prevezli opremu.

Čekaju dokumente u hotelu na granici

No još nisu ni blizu odredišta. Zapeli su na bugarsko-turskoj granici i pitanje je kad će dalje.

Momčad Hajduka s Poljuda je krenula prema Zagrebu, odakle će ići zrakoplovom na pripreme u turski Belek. Već je nekoliko godina uobičajeno da oružar i maseri, kao prethodnica, otputuju kombijem i dovezu opremu. Put od Splita, preko Zagreba, Beograda, Sofije i Istanbula dug je oko 2300 kilometara, treba im više od 30 sati vožnje, no Hajduk je prisiljen štedjeti na svemu, pa i na transportu.

Velika količina opreme u zrakoplovu iziskuje i visoke troškove, pa su na Poljudu procijenili da im je jeftinije poslati opremu kombijem. Dva puta im se isplatilo, treći put - neće. Sve su na Poljudu dobro iskalkulirali, osim jedne pojedinosti, a to je bugarska carina. Naišla je Hajdukova prethodnica na neumoljivog bugarskog carinika, koji ih ne pušta u Tursku zbog “nepotpune dokumentacije”.

Dinamo igra pet utakmica u La Mangi

Prijeko potrebna oprema za pripreme zaglavila je u bugarskom Svilengradu i neizvjesno je kad će krenuti prema Beleku.

Izvjesno je da je Dinamo krenuo u La Mangu. U Španjolskoj će odigrati pet utakmica u 13 dana. Protivnici su Stromsgodset, Piast Gliwice, CSKA Moskva, Liteks i Šahtar.

- U Španjolskoj ćemo imati naglasak na taktiku, loptu, disciplinu igre - rekao je Zoran Mamić.

Zbog sudske zabrane s Dinamom nije otišao Zdravko Mamić.

- Svakodnevno smo skupa, u komunikaciji smo i savjetujemo se. Funkcioniramo kao do sada, ni prije nisam često boravio kod njega u kancelariji.

Šifo ostaje: Nema ništa od prodaje

- Normalno mi komuniciramo, komentiramo, tražim savjete od njega... Funkcioniramo kao i do sada - kaže Mamić, koji je demantirao da će Gordon Schildenfeld biti prodan.

- Trenira, spreman je i jedva čeka da konačno zaigra.

24sata
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu