Obavijesti

Sport

Komentari 43

Halo! Da, ja sam, Iniesta. Ma, ispričavam se jer nismo došli

Halo! Da, ja sam, Iniesta. Ma, ispričavam se jer nismo došli
1

Cristianu Ronaldu nije promaknulo da pored njega ne stoji omaleni čarobnjak, njegov najljući rival zadnjih 10 godina. U njegovo ime i svih ostalih, javio se kapetan Andres Iniesta

VIDEO

Cristiano Ronaldo dobio je Fifinu 'The Best' nagradu za najboljeg nogometaša 2016. godine, a svečanoj ceremoniji nije prisustvovao niti jedan igrač Barcelone. Kapetan aktualnog španjolskog prvaka Andres Iniesta prvo je nazvao igrače Reala kako bi se ispričao, a zatim se obratio i putem videosnimke. Video pogledajte ovdje.

Kada je dolazio u Zürich kako bi primio nagradu za najboljeg desnog beka u 2016. godini, bivša Barcina zvijezda Dani Alves nije mogao ni pomisliti da na svečanoj ceremoniji neće biti niti jednoga Barcelonina igrača. Nešto što se nije dogodilo već dugi niz godina, Barca pod normalno ima barem jednog predstavnika na sličnim događanjima.

I tako je šaljivi Brazilac ostao sam međ' vukovima. Nekada ih je javno podbadao, a sada se našao u središtu čopora. A bilo ih je. Alfa mužjak Cristiano Ronaldo je predvodio, a članovi čopora koji su mu čuvali leđa bili su Luka Modrić, Toni Kroos, Marcelo i Sergio Ramos. A Dani Alves sam...

- Ostavili su me samog ovdje s Real Madridom. Trebali su doći - rekao je Brazilac.

Football Soccer - FIFA Awards Ceremony -  FIFA World 11 award

Naravno, niti Cristianu Ronaldu nije promaknulo da pored njega ne stoji omaleni čarobnjak, njegov najljući rival zadnjih 10 godina. Što posprdno, što šaljivo, gestikulirao je razlog zašto nema niti jednog igrača Barcelone na ceremoniji (aludirajući na sebe).

No, razlog je sasvim jednostavan. U očima Barceloninih igrača, naravno. Sezona je duga, a utakmica protiv Athletic Bilbaa je važna.

- Pozdrav, ovdje Andres Iniesta, kapetan Barcelone. Htio bih se ispričati svima što nismo prisustvovali svečanoj dodjeli za najbolje igrače. Imamo utakmicu protiv Athletic Bilbaa - rekao je u videu ponajbolji svjetski veznjak.

Marca javlja da je nazvao igrače Real Madrida kako bi im se ispričao što cijela momčad Barcelone nije bila na svečanoj dodjeli. Je li to pravi razlog nećemo tako skoro saznati. Možda jednoga dana u biografiji jednog od "članova Barcelone iz vremena kada nisu bili Ronaldu na dodjeli". S desetljećem zakašnjenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani