Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hansen: Gotovo? Ne, vidjeli ste što je Zagreb napravio Löwenu

Hansen: Gotovo? Ne, vidjeli ste što je Zagreb napravio Löwenu
4

Dobra je to momčad, karakterni igrači i moramo se ozbiljno pripremiti da pobijedimo i kod kuće, upozorava veliki Danac koji je hrvatskom prvaku zabio čak devet komada

VIDEO

Treba nam čudo za prolazak? Pa i u Njemačkoj nam je trebao sličan scenarij pa smo prošli.

Riječi su to Filipa Ivića nakon bolnog prizemljenja u krcatoj Areni, riječi pune nade kakve ste teško mogli čuti nakon sinoćnje utakmice u Areni. Iako je PSG pred napaljenom zagrebačkom publikom pokazao da je zasad prevelika prepreka za mladu Zagrebovu momčad, Fićo očito ne gubi nadu. Razlog možda leži i u tome što bi Zagreb u uzvratu ipak mogao biti nešto kompletniji.

- Imali smo dosta problema s ozljedama, vidjeli ste da smo s dešnjakom igrali na desnom vanjskom. Za tjedan dana je uzvrat u kojem ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i probamo proći. Trebamo prvo riješiti probleme s ozljedama, a onda ćemo vidjeti što će biti.

Poraz 20-28 bio je vrlo vjerojatno i Ivićev oproštaj od Arene, dvorane i navijača kakve u rukometnoj Europi nema. Navijače koje je pohvalio i najbolji rukometaš svijeta iako je dobio najjače zvižduke na predstavljanju. Folklor koji Nikolu očito posebno 'pali' iz godine u godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nevjerojatan je osjećaj igrati pred ovakvom publikom, već par godina punimo dvoranu, najgledaniji smo u Ligi prvaka, a to je nešto doista prekrasno - kaže Filip Ivić koji je sa šest obrana sinoć bio jedan od boljih 'plinara' u neraspoloženoj Vujovićevoj momčadi.

 

Great team victory 28-20 in Zagreb in front of 15000 fans. What an atmosphere!! @psghandofficiel @ehfcl #dreambigger #psghand

Fotografiju objavljuje Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44)

A da bi srušili 'dream team' s Karabatićem, Omeyerom, Vorijem, Abaloom i Hansenom cijela momčad mora imati svoj dan. U protivnom vam se dogodi ono što se Zagrebu dogodilo sinoć.

- Nije bilo lako kako se činilo, no mi smo odradili jako dobar posao. Uvijek je teško u Areni, znali smo da će biti tako i ovaj put. Momčad Zagreba puna je hrvatskih reprezentativaca s kojima sam i nedavno igrao u kvalifikacijama za OI - rekao je najbolji lijevi vanjski svijeta i svakako jedan od tri najbolja rukometaša svijeta u ovom trenutku Mikkel Hansen.

Čudesni Danac zabio je devet komada hrvatskom prvaku i tako nastavio sjajnu formu kojom oduševljava cijele ove sezone.

- Puni smo samopouzdanja, igrali smo jako dobro u obrani i držali dobar tempo kroz cijelu utakmicu.

No iako je objektivno PSG pitanje plasmana na Final Four riješio već u prvoj utakmici, Hansen upozorava:

- Gotovo? Ništa još nije gotovo, pa vidjeli ste što je Zagreb napravio Löwenu u uzvratu. Dobra je to momčad, karakterni igrači i moramo se ozbiljno pripremiti da pobijedimo i kod kuće.

Noka Serdarušić na klupi ima igrače koji bi u bilo kojoj drugoj momčadi na svijetu vjerojatno bili u prvih sedam, no on je jučer odlučio povjerenje dati tek sedmorici igrača u napadu. Uz to svih 60 minuta odradili su Nikola Karabatić i Mikkel Hansen. Kada je gusto pravi frajeri preuzimaju stvari u svoje ruke.

- Znate, ja sam stari tip trenera koji neće dozvoliti igračima da igraju utakmicu ako to nisu zaslužili na treningu. Uz to ozlijedio nam se Luka Karabatić pa je Vori morao praktički sam to odraditi - pohvalio je bivšeg hrvatskog kapetana Serdarušić.

A Vori izgleda kao u najboljim danima. Spreman je kao nikad što su na svojoj koži osjetili i Zagrebovi rukometaši. On i Nikola Karabatić temelj su obrane koja je Zagreb svela tek na 20 golova, a u napadu je uspio zabiti pet golova.

- Odlično smo krenuli u utakmicu, na Zagrebovu agresiju odgovorili još agresivnije i to je bio temelj za pobjedu. Znali smo što nas čeka, no puna Arena i nama je još veći motiv. Istina je da se kući vraćamo s velikom razlikom, no Zagreb cijelu sezonu radi spektakl i siguran sam da će u Pariz doći po pobjedu - zaključio je Vori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića