Obavijesti

Sport

Komentari 15

HNL treneri učili uz Zidanea, Zlatana, Del Piera, Klosea...

HNL treneri učili uz Zidanea, Zlatana, Del Piera, Klosea...
1

Ma da su Tudor i Petrović od svakoga od tih genijalaca svoga doba uzeli ponešto i usadili igračima koje danas vode - a budite sigurni da jesu - HNL će dobiti puno. Trenerska je scena definitivno bogatija nego ljetos

VIDEO

Zvonimir Boban, Davor Šuker, Alen Bokšić, Robert Prosinečki, Zinedine Zidane, Zlatan Ibrahimović, Pavel Nedved, Alessandro Del Piero, Thierry Henry, Pippo Inzaghi, Gianluigi Buffon, Edgar Davids, Didier Deschamps, David Trezeguet, Edwin Van der Sar, Lillian Thuram, Fabio Cannavaro, Marcelo Salas, Giorgio Chiellini, Patrick Vieira..., a na klupi Fabio Capello, Marcelo Lippi i Carlo Ancelotti.

Pokretanje videa...

32:44

Takvo je iskustvo povratkom u Hajduk HNL-u donio Igor Tudor. To je lista ponajvećih nogometaša svih vremena, s kojima je Tudor dijelio svlačionicu, od kojih je učio, uz koje je stasao.

Ajmo dalje: Dejan Savićević, Predrag Mijatović, Davor Šuker, Zvonimir Boban, Ivan Zamorano, Ruud Van Nistelrooij, Jaap Stam, Philipp Cocu, Shinji Ono, Begiristain, Eric Ten Hag... i na klupi Dick Advocaat, Marton Jol i Avram Grant. Lista je to faca s kojima je igrao Željko Petrović, novi trener Intera.

Nenad Bjelica bio je član "vatrenih" na Euru 2004. uz Pršu, Klasnića, Srnu..., a u klubovima je igrao uz Miroslava Klosea, Marija Baslera, Tariba Westa, Ciriaca Sforzu, Olafa Marshalla, Georgea Finidija, Roberta Jarnija, Toma Wiesea, Halila Altintopa... Trenirao ga je legendarni Španjolac Luis Aragones.

Dinamo u 6. kolu Lige prvaka ugostio Manchester City

Goran Tomić igrao je uz Thomasa Hässlera i Lucu Tonija, a Luka Bonačić u zlatnoj Hajdukovoj generaciji, kada je splitski klub bio među deset najboljih u Europi, kada su Buljan, Džoni, Mužinić, Peruzović, Jure Jerković, Nadoveza, Šurjak, Žungul, Oblak... bili strah i trepet. A trenirali su ih Tomislav Ivić, Branko Zebec i Vladimir Beara.

RNK Split - NK Istra 1961

Ma da su od svakoga od tih genijalaca svoga doba uzeli ponešto i usadili igračima koje danas vode - a budite sigurni da jesu - HNL će dobiti puno.

Proljetni je dio prvenstva pred vratima, a trenerska je scena definitivno bogatija nego ljetos na početku sezone. Istina, otišao je Matjaž Kek, ali tu je i dalje Bjelica, a stigli su Tudor, Petrović i Bonačić. Njihovo iskustvo protiv zanosa mlađih kolega Rožmana, Stipića, Preleca... Dobrodošao natrag, HNL!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)