Obavijesti

Sport

Komentari 40

Liverpoolov 'blitzkrieg' za prvo mjesto, nova ozljeda Lovrena

Liverpoolov 'blitzkrieg' za prvo mjesto, nova ozljeda Lovrena
3

U posve otvorenoj utakmici Liverpool je poveo u 57. minuti nakon prodora Manea i ubacivanja za Keitu, a samo minutu kasnije Salah podigao prednost na 2-0. Dalje je prošao i Napoli za koji je Milik zabio hat-trick

VIDEO

Nogometaši Napolija i Liverpoola plasirali su se u osminu finala Lige prvaka nakon susreta zadnjega kola skupine E. Napoli je kod kuće svladao Genk s 4-0, dok je Liverpool u izravnom okršaju za prolaz slavio kod Salzburga s 2-0.  

Mjesto među 16 najboljih ranije su osigurali Barcelona, Bayern, Juventus, RB Leipzig, Manchester City, PSG, Real Madrid i Tottenham.

Europski prvak Liverpool je opasno živio u Salzburgu, u prvih 15 minuta vratar Redsa Alison je obranio nekoliko velikih prilika domaćina, kome je igrala samo pobjeda za prolaz. U posve otvorenoj utakmici Liverpool je poveo u 57. minuti nakon prodora Manea i ubacivanja za Nabila Keitu, koji glavom pogađa mrežu Austrijanaca. Samo minutu kasnije Salah podiže prednost na 2-0, a Egipćanin je zabio sjajan gol gotovo iz nemoguće pozicije, iskosa iz mrtvog kuta nakon što je pretrčao vratara Salzburga. 

Dejan Lovren igrao je do 53. minute kada je teren napustio šepajući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hat-trick Milika

Napoli je na svom stadionu već nakon 37 minuta utakmice vodio s 3-0 protiv belgijske momčadi, a strijelac sva tri gola bio je Poljak Milik. Kod prvoga gola u 3. minuti jako mu je pomogao vratar Genka, 17-godišnji Maarten Vandevoordt koji je postao najmlađi golman koji je branio u povijesti Lige prvaka. No svoj debitantski nastup neće pamtiti po dobrom jer se kod prvoga gola Talijana spetljao prilikom povratne lopte svog braniča i praktički poklonio gol Napoliju.  U drugom dijelu je Mertens iz penala zabio i četvrti gol za Talijane, čiji je trener Ancelotti najavio da mu je ovo bila posljednja utakmica na klupi Napolija.  

Liverpool je pobjednik skupine s 13 bodova, Napoli je skupio 12, Salzburg će sa 7 bodova nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, a Genk ima jedan bod. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu