Obavijesti

Sport

Komentari 39

Hrvatica feštala s Ronaldom, a Mandžukića nisu ni pozvali...

Hrvatica feštala s Ronaldom, a Mandžukića nisu ni pozvali...
1

Kao što to rade svi klubovi, Juve je organizirao godišnji party za sve nogometaše i zaposlenike Bianconera te ugledne goste, a među 600 uzvanika nije se našlo mjesta za našeg Marija Mandžukića...

VIDEO

Juventus oduvijek nosi nadimak 'stara dama', ali po njihovim postupcima i ponašanju u posljednje vrijeme, nije baš da im pristaje. Konkretno, ovaj put je riječ o slučaju Mario Mandžukić (33). Maurizio Sarri izbacio ga je iz momčadi još na početku sezone i tako mu 'zahvalio' na svemu što je dao ekipi iz Torina u proteklih pet godina.

Pokretanje videa...

Doris Bačić slavi Juventusov naslov prvaka 00:05

Nestao je s mape i nismo ga čuli i vidjeli jako dugo, a toliko ga 'poštuju' i 'cijene' da ga nisu ni pozvali na božićni domjenak! Kao što to rade svi klubovi, Juve je organizirao godišnji party za sve nogometaše i zaposlenike Bianconera te ugledne goste, a među 600 uzvanika nije se našlo mjesta za našeg Marija Mandžukića. U Juveu su ga očito potpuno prekrižili, a neki engleski mediji pišu da bivši hrvatski reprezentativac već neko vrijeme nije u Torinu.

No zabava nije prošla bez hrvatskog puka pa je tako Lijepu našu predstavljala Doris Bačić (24), golmanica hrvatske ženske nogometne reprezentacije i Juventusove ženske momčadi.

Prema njezinim objavama na Instagramu, Doris se zabavljala u društvu Juveovih zvijezda, a objavila je i fotografije sa Cristianom Ronaldom i Gianluigijem Buffonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natale in casa bianconera ⚫⚪🎅 #juventus #liveahead #christmastime🎄

A post shared by Doris Bacic (@dorisbacic42) on

Doris se s Portugalcem susrela i u svibnju kada je Juventus slavio naslov prvaka. Tada je bio i Mario Mandžukić kojeg su u međuvremenu otpisali.

- Je, slavili smo svi zajedno, poslije smo se i fotkali. Mandžo mi je čestitao na naslovu i zaželio puno sreće sljedeće sezone. Mi smo na poluvremenu dobili pokal za osvojeni naslov i medalje, oni su to sve dobili na kraju utakmice, pa smo zajedno ostali slaviti na travnjaku. Bilo je stvarno izuzetno, nezaboravan trenutak - rekla nam je tada Doris.

Nogometom se počela baviti već s devet godina.

- Počela sam u Neumu, u to vrijeme tamo je bio samo nogomet, pa nisam ni imala neki veliki izbor. Zapravo, na početku sam igrala kao napadačica, a onda je na jednom treningu nedostajalo golmanica i ja sam stala na gol. Tako je počelo i od tada se nisam maknula s gola - kaže Doris.

Prije Juventusa igrala je za Anderlecht i s njim je osvojila prvenstvo i kup te se kvalificirala u Ligu prvaka, prvi put nakon 20 godina. Nakon toga pozvao ju je Juventus. Odmalena je u nogometu, a posebno je vezana za Gorana Jurića, bivšega kapetana Dinama. 

- Goran Jurić nam je obiteljski kum. Često je k nama s njim dolazio i napadač Mark Viduka, pa i Predrag Jurić, tako da sam nekako nogometno rasla uz njih trojicu, koji su sjajni igrači - zaključila je Doris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu